JROX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Powiecie mi o co chodzi z tymi magicznymi napisami *.ass? Do Higurashi Kai mi odtwarza, a przy Shanie II już nie :| Zresztą chyba tylko przy Higurashi mi je normalnie odtwarza :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 A co dokladniej sie dzieje? BTW. Zaczolem ogladac honey and clover i jakos tak smutno. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Powiecie mi o co chodzi z tymi magicznymi napisami *.ass? Do Higurashi Kai mi odtwarza, a przy Shanie II już nie :| Zresztą chyba tylko przy Higurashi mi je normalnie odtwarza :blink: zmieniasz nazwe napisow na taka jak filmu, i DircertVobSub je czyta. Dobry format do raw'ów, bo przy hardsubach sie nachodzą i nie mozna im zrobic czarnej obwódki itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Da sie zrobic czarna obwodke i nie tylko. A do ogladania z napisami ASS polecam MPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Vennor Galaktikow tez mam w planie , ale jednak walcze z DB. Za mna Gouku Saga. Jak narazie 6. O dziwo jak na tak [ciach!]lkowate anime to to sie nie dluzy :| choc narazie rewelacji nie maO, to poczekaj też do wakacji. Będziemy mogli wymieniać się spostrzeżeniami i rozwijać niepewności ;). Dragon Ball, err. Oglądałem dawno temu na RTL ;). Znajomy ma wszystkie serie i filmy, ale chyba wolę obejrzeć cokolwiek innego. Dostałem wczoraj wiadomość na anidb - zapowiedziano drugą część Gunslinger Girl, łaaa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dzięki. :) Już normalnie czyta. Do Mkv mam i zastępuje angielskie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ktos ogladal Wangan Midnight? :) Tutaj jest opening z tego anime http://pl.youtube.com/watch?v=joBN3pNf4aA Na razie jest 6 odcinkow. Wyglada sympatycznie ale skierowane jest chyba glownie do fanow motoryzacji. Chyba sobie zobacze.... To jak Costi, moge liczyc dzisiaj na napisy do GitS? :) Na dysku juz czeka kilka epizodow Baccano :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 ............ Z Gunslingera 2 sie ciesze bo to dobra historia. DB ogladam , jakos mnie nie nudzi , sam sie temu dziwie. Choc ilosc epek przytlacza. CARSON - powiem tak " kawaiiiiii" . Animacja widze , ze jest na poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Z Gunslingera 2 sie ciesze bo to dobra historia.Ja jeszcze nic nie mogę powiedzieć, bo część pierwsza leży na dysku i czeka aż ją obejrzę. W każdym razie pomysł z dziewczynką i jej koleżankami oraz kupą broni jest dość absurdalny. A! No i mam. Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho w wersji HDDVD. Świetnie. będę musiał obejrzeć raz jeszcze. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dalej ogladam DB. Maly spojler » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Master Roshi jak pisalem wczesniej , to po prostu kozak. Postac , ktora wnosi duzo humoru do tego animca. Zboczony dziadek z obsesja na punkcie ladnych panienek. Przy okazji nauczyciel Goukiego Po woli chyba juz wiem czemu to ogladam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ktos ogladal Wangan Midnight? :) Tutaj jest opening z tego anime http://pl.youtube.com/watch?v=joBN3pNf4aA Na razie jest 6 odcinkow. Wyglada sympatycznie ale skierowane jest chyba glownie do fanow motoryzacji. Chyba sobie zobacze.... To jak Costi, moge liczyc dzisiaj na napisy do GitS? :) Na dysku juz czeka kilka epizodow Baccano :DWidziałem 2 odcinki... sprawiało wrażenie Initial D dla ubogich - podobne, ale gorsze pod każdym względem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Widziałem 2 odcinki... sprawiało wrażenie Initial D dla ubogich - podobne, ale gorsze pod każdym względem.To initial ma jakas porywajaca fabule :D :-| :huh: Pytam of koz... Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Claymore skończone - jest to równoznaczne z kolejnymi zmianami w moich ocenach. Przejdę do sedna: ocena. Nie wiem, waham się pomiędzy 9, a 9.5, ale to nie jest najważniejsza sprawa. Co mi się podobało: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « * oryginalna fabuła; * nieprzewidywalność! Parę razy się zdziwiłem, parę razy też snułem chytre przypuszczania, ale nie sprawdziły się :(; * całkiem przyjemne walki, choć dużo tu wysokich skoków, "superciosów", superszybkich ciosów, itp.; * (sympatyczna) postać głównej bohaterki, jej relacje z otoczeniem i wewnętrzna walka (?); No i tak właściwie to by było na tyle, bo wciągająca historia załatwia sprawę. Nie to co na przykład w Soli, która po prostu obok mnie "przeszła", pod względem fabularnym była beznadziejna (miała jednak inne walory). Mogę też dodać, że utwór z endingu (Riyu Kosaka - Danzai no Hana ~Guilty Sky~) wpadł mi w ucho, ale to nie powinno wpływać na ocenę anime. I co mi się nie podobało: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « * wartownicy na dachach (eee...) w jednym z miast; * za dużo tryskającej na wszystkie strony krwi; * (coś co często się pojawia w anime) cięcia ujawniające się dopiero po jakimś czasie od zadania ciosu. Przykład - Clare, przed wejściem do pieczary, w której spotkała pierwszego Mieszkańca Czeluści, pokonała bandę Yoma. Z dwoma z nich zdążyła porozmawiać, już po zadaniu im ciosów. Po rozmowie rozpadli się. Łe! * część ostatniego odcinka - przemiana Clare i kolejna faza przemiany Priscilli, po prostu przesadzone. Mimo wszystko - było dobrze. Na pewno nie tak dobrze, by wystawić dziesiątkę, ale dziewiątka z pewnością się należy. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Sądząc po paru kwestiach z ostatniego odcinka, uważam, że możemy oczekiwać części drugiej. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Muszę przyznać że Claymore mi się spodobało. 12 epków jak z bata strzelił i bym oglądał dalej, ale muszę się w końcu wyspać ;] Po tych 12 epkach też mogę spokojnie 9 dać :) Tylko trochę bardziej realistycznie mogły by być przedstawione rany, w tym wypadku poodcinane kończyny, bo krwi to raptem tyle co kot napłakał... :unsure: :P Edytowane 4 Grudnia 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Muszę przyznać że Claymore mi się spodobało. 12 epków jak z bata strzelił i bym oglądał dalej, ale muszę się w końcu wyspać ;] Oj, zobaczysz, co tam się później będzie działo :). A swoją drogą, JROX, zadziwiasz mnie. Ile Ty tego potrafisz obejrzeć w ciągu dnia? Ja zazwyczaj (w ciągu roku szkolnego) z 6 odcinków, chyba, że mnie zupełnie wciągnie - jak Kimi ga Nozomu Eien - obejrzałem całość pod rząd. Tylko trochę bardziej realistycznie mogły by być przedstawione rany, w tym wypadku poodcinane kończyny, bo krwi to raptem tyle co kot napłakał... :unsure: :P Tak, tak, nieciekawie to wygląda, ale przymknąłem oko, bo rzadko gdzie zobaczyć można ładne obcięte kończyny (uch...), a przynajmniej nie przypominam sobie żeby gdzieś były wyjątkowo ładnie narysowane. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) A swoją drogą, JROX, zadziwiasz mnie. Ile Ty tego potrafisz obejrzeć w ciągu dnia? W sumie to oglądam przeważnie od piątku do niedzieli i wtedy dużo odcinków leci. Normalnie 3 góra 4, chyba że mam czas to do 6, ale dzisiaj byłem wcześniej w domu, na jutro praktycznie nic bo z większości będę miał oddawane sprawdziany, albo już nie mam miejsca na oceny w dzienniku ;) , to postanowiłem zacząć Claymore i tak się spodobało ze zrobiłem 200% normy ;] [; ;] W ogóle to miałem tylko GitS: Innocence obejrzeć, ale nie ma paru odcinków SAC i całego SAC 2nd GIG a wypadało by pod rząd obejrzeć... Tak, tak, nieciekawie to wygląda, ale przymknąłem oko, bo rzadko gdzie zobaczyć można ładne obcięte kończyny (uch...), a przynajmniej nie przypominam sobie żeby gdzieś były wyjątkowo ładnie narysowane. Ja dopiero zwróciłem uwagę w 12 epku jak z czwartą miała spotkanie ;) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Pani poni dash - wytrzymałem na razie jeden odcinek. Zabrakło piwa...klimaty zdecydowanie Azumangowe :huh: Te wysokie oceny na anidb są dla mnie zagadką :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 A swoją drogą, JROX, zadziwiasz mnie. Ile Ty tego potrafisz obejrzeć w ciągu dnia? Nie chwalę się, ale o ile pamiętam obejrzałem Hana Yori Dango cięgiem, robiąc przerwy tylko na czynności fizjologiczne (w skład których nie wchodziło zakraplanie oczu - a miałem chyba jeszcze 15" CRT ;] W ramach szczerości dodam, że openingi i endingi nie zawsze golądałem w całości. Jeszcze chyba zaraz po tym zacząłem mangę czytać (tego samego dnia, czy tam nocy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja openingi i endingi oglądam tylko za pierwszym razem, albo jak się zmieniają. Wyjątkiem tu jest Bleach gdzie zawszę muszę opening obejrzeć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) W tygodniu jakoś nie idzie mi oglądanie - oglądam tylko to, co wychodzi na bieżąco (chociaż zdarzają się wyjątki, nawet dziś taki uczynię, bo jutro mam wolne :D) Natomiast w weekend przeciętnie 6/wieczór, 12 to max (czyli cała seryjka, ale tak nie lubię) chyba, że mnie coś weźmie i mocno się wkręcę, to obejrzałem w ciągu jednego dnia ~25epków Eureki Seven (od 11 do 2 chyba, z jakimiś przerwami], podobne też oglądałem Chobits (chyba 15 epów od 16 do 23) Firekage, nie oglądałeś nigdy wcześniej DB? Pamiętam, jak codziennie zasiadałem przez telepudłem i siedziałem w to wpatrzony. Obejrzałem wszystkie serie, w tym GT chyba ze dwa razy (w TV). » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « RTL7, pamięta to ktoś jeszcze? Oprócz DB był jeszcze Yaiba, Slayersi, coś z mahou shoujo i chyba (nie bijcie jeżeli się mylę) Sailor Moon W ostatnie wakacje (2006) objerzałem DB i DBGT tyle, że już z neta - nie ma to jak wspomnienia z dzieciństwa, bardzo fajnie mi się oglądało, potem natomiast wziąłem się za DB (od września 2006 do... maja 2007 ;)) IMO Jeżeli ktoś nie oglądał kiedyś DB, to nie warto się za nie zabierać, no chyba, że ktoś bardzo chce » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ale faktycznie, Kame miecie, perwert stary :P Edytowane 5 Grudnia 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Dijkstra: W takim razie ja obejrzę całe Ginga Eiyuu Densetsu pod rząd! :lol2: Ale szczerze - podziwiam, ja bym tyle nie wytrzymał, chyba, że byłoby to naprawdę dobre anime. Death Note obejrzałem w 2 dni, ale teraz, kiedy mam jeszcze większą świadomość, że to najlepsze anime, jakie widziałem, chętnie bym obejrzał raz jeszcze, całość. A odnośnie Hana Yori Dango - godne polecenia i obejrzenia wszystkich 51 odcinków na raz? JROX: U mnie różnie. Za pierwszy razem zawsze oglądam op i ed, ale jak są na wysokim poziomie i muzyka i mi się podoba, to oglądam za każdym razem (Elfen Lied, Melancholy of Haruhi Suzumiya, Kimi ga Nozomu Eien, Death Note, Neon Genesis Evangelion...). AragornPL: Jak jeszcze chodziłem do szkoły podstawowej, zawsze ślęczałem o 16. przed telewizorem z włączonym RTL7 :lol2: Ja już w wakacje zdecydowałem, że będę oglądał dziennie 6 odcinków, ale odstępstwa od normy się zdarzają - Juuni Kokuki oglądałem po 11 (12) odcinków dziennie. A dzisiaj prawdopodobnie zacznę School Rumble - będę miał dobre porównanie z Azumangą. Edit: Obejrzałem sobie właśnie opening z NGE, ech, budzi wspomnienia, łezka się w oku kręci - to drugie anime, jakie widziałem. Będę musiał obejrzeć tę serię raz jeszcze. Doszedłem też do wniosku, że chyba za nisko to anime oceniłem. Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Aragorn , a no nie mialem okazji mimo posiadania w pewnym sensie w latach dziecinstwa kabla. Wtedy byly to animce jak Gigi , Sailor Moon , Yataman , Daimos. Na to sie nie nadzialem. BTW :swego czsasu koffalem ogladac Teenage Mutant Ninja Turtles :):):) Wlasnie te z RTL7 :):):) Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Aragorn , a no nie mialem okazji mimo posiadania w pewnym sensie w latach dziecinstwa kabla. Wtedy byly to animce jak Gigi , Sailor Moon , Yataman , Daimos. Na to sie nie nadzialem.Hehe, stare hity z Polonia1 :) Pamietam, jak w godzinach emisji Daimosa wszystkie dzieciaki z podworka wymiatalo :) Co do ogladania - mietcy jestescie :P Chobitsy wciagnalem na raz, Evangeliona z kumplem tez swego czasu obejrzelismy na raz, jak bylem w Portugalii to z tym samym kumplem poszlo ciurkiem BECK i odcinki 30+ Eureki 7 (przerwy na jedzenie i fizjologie byly tylko ;) ). Ogolnie jak mnie jakis serial mocno wciagnie, to potrafie przy nim zarwac nocke - ostatnio Seirei No Moribito ogladalem do 3. rano, a o 7. musialem byc w pracy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Hmm... Czekam na naglowki w Fakcie "Ofiara maratonu Naruto/Bleach pochlania kolejna ofiare - 26 latek umiera z zatrucia kofeina przed telewizorem" [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 A One Piece zostanie zakazany Konwencja Genewska? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Co do ogladania - mietcy jestescie :PMoj rekordzik to 13 epek na raz i spanie. Tym animcem byl 12 Kingdoms :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Mój rekord to ponad 20, ale ile dokładnie już nie pamiętam. A to był Bleach w wakacje :P Dzisiaj o ile dam radę to kończę Claymore bo coś od rana mi po głowie chodzi :P Jutro tylko olimpiada więc czasu a czasu mam ;] [; ;] Ahh jak to dobrze chodzić do LO :lol: Costi Seirei takie dobre? To zaraz kolejkuje ;] Edytowane 5 Grudnia 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 A odnośnie Hana Yori Dango - godne polecenia i obejrzenia wszystkich 51 odcinków na raz? Mnie wciągnęło strasznie, jakkolwiek nie wiem, czy większości z Was by się spodobało. To jest, hmmm... połączenie Mody Na Sukces z Anią z Zielonego wzgórza. Ogólnie, to chyba każdy przyzna, że większość dobrych serii, w których fabuła ciągnie się nieprzerwanie przez wszystkie odcinki budowana jest w ten sposób, że na sam koniec odcinka przypada moment kulminacyjny - i weź tu wyłącz komputer. Podobnie miałem z Full Metal Alchemist - zacząłem oglądać wieczorem, nie udało mi się przerwać; na 8.00 poszedłem do pracy, w pracy padałem na ryj, wracając usnąłem w autobusie; dotarłem do domu, padłem na ryj, wstałem, obejrzałem do końca i poszedłem do pracy, gdzie znów padałem na ryj ;] Hikaru no Go też oglądałem jakoś w wielkich blokach, zarywając nocki. Taak... długie serie potrafią zabić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mogę też dodać, że utwór z endingu (Riyu Kosaka - Danzai no Hana ~Guilty Sky~) wpadł mi w ucho, ale to nie powinno wpływać na ocenę anime.Kojarzy mi sie on troche z openingiem do Basiliska; co do oceny - jak dla mnie OP i ED tez sa elementem anime, choc przyznam, ze przywiazuje do nich dosc mala wage. BTW. wkurzalo mnie OP do FSN, bo przed openingiem bylo "wspomnienie" poprzedniego odcinka i niestety ciut nowych rzeczy - nie dalo sie wiec tego przewinac ;) Dzis na tapete idzie Starship Operators. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mnie wciągnęło strasznie, jakkolwiek nie wiem, czy większości z Was by się spodobało. To jest, hmmm... połączenie Mody Na Sukces z Anią z Zielonego wzgórza.Aaach... :lol2: Dzis na tapete idzie Starship Operators.Jak skończysz, chętnie poznam ocenę, bo SO czeka w anidb-owym wishlist. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...