spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 The best of : Dlugi/dluzszy metraz: Armitage 3 :!:, Battle Angel Alita :!:, Ghost in The Shell :!:, Grave of the Fireflies :!:, Jin Roh The Wolf Brigade, Metropolis :!:, My Neighbour Totoro, Nausicaa :!:, Ocean Waves (I can hear the sea), Spirited Away :!:, The Boy Who Saw the Wind :!: OAV/epizody: Azumanga Daioh, Bastard, Berserk, Black Heaven, Cat Girl Nuku Nuku Dash, Chobits :!:, Cowboy Bebop :!:, El Hazard :!:, Fruits Basket, Ghost in The Shell (TV) :!:, Hack Sign, Hellsing :!:, Hikaru no GO :!:, Kazemakase Tsukikage Ran :!:, Macross Plus :!:, Noir :!:, Photon :!:, Puni Puni Poemi :!:, Ranma :!:, RahXephon, Read or die :!:, Record of Lodoss War :!:, Rurouni Kenshin, Serial Experiments Lain :!:, Spiral, Those Who Hunt Elves :!:, Trigun :!:, Vampire Princess Miyu, Witch Hunter Robin :!:, Wolf's Rain, You are Under Arrest Special :!:. Pominalem malo ciekawe i zalosne. :!: po tytule oznacza pozycje wg mnie obowiazkowe. Milego ogladania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 spicum RESPECT :!: filmy: jin roh, dzis ogladalem.... kurde o czym to jest ? :D prawie rozumiem, ale.. :P do metropolis startowalem 2x, ale nie udalo mi sie calego obejzec :? ale do 3x sztuka :D reszte mam (2 sie ciagna), wiekszosc widzialem OAV/epizody: chobits - supah 8) rod - tez niezle lain - sie wie :) robin i wolf's rain wlasnie sie ciagnie. nooo, tu to masz wiecej do powiedzenia ode mnie :D a gdzie dbz - nie wymieniles :twisted: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 To jeszcze nie znacie Jungle wa Itsumo Hale Nochi Guu ??? Co za wstyd :D To jest komedia ktora moze wprost zabic smiechem :)). Polecam Naruto, to jest jedno z wiekszych owocow swiata Anime,trzyma napiecia takie jak dziela Toriyamym,Mahomoratic czy jakos tam... ech tyle fajnych anime ogladalem,a nie pamietam (lezeczka mi sie kreci po oczku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 filmy: jin roh, dzis ogladalem.... kurde o czym to jest ? :D prawie rozumiem, ale.. :P potraktuj to jako wspolczesnego czerwonego (rewolucyjnego) kapturka :) a gdzie dbz - nie wymieniles DB dalo sie poogladac - ale nie mam zbyt wysokiego mniemania - poczatek byl rzeczywiscie smieszmy ale juz Z i GT sa ostro przesadzone. Wielu pewnie sie nie pewnie z tym stwierdzeniem nie zgodzii, ale coz na ogol wole ambitniejsze produkcje(Cowboy Bebop/Noir/Hellsing ...) lub totalnie jajcarskie (FLCL/Ranma/Kazemakase Tsukikage Ran... ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 To jeszcze nie znacie Jungle wa Itsumo Hale Nochi Guu ??? Co za wstyd :Dwstyd, nie wstyd trzeba czasu zeby poogladac perelki Polecam Naruto ...ciach... Mahomoraticczekaja grzecznie w kolejce do poogladania:P ech tyle fajnych anime ogladalem,a nie pamietam (lezeczka mi sie kreci po oczku :) i ma prawo - trzeba prowadzic spisy - bo czlowiek sie gubi po jakis 200GB. A jeszcze tyle niesamowitych anime oczekuje na ogladniecie ech ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 flcl - mam 1st ep... lol, pop____e :D ale sciagne reszte noo, spisy na max potrzebne, teraz cos ~70-80 pozycji, a sesja sie zbliza :? czasu brak. Jungle wa Itsumo Hale Nochi Guu - oj, nie mam. ale widze ze kreska ekhm oryginalna, konkurencyjna dla ebichu :D ile jest epizodow naruto ? bo na dc jest balagan w numeracji, podwojne numery i takie tam :) jin roh, no taki kapturek, iscie po japonsku zagmatwany :) ide spac. pantsu, pantsu, pantsu.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 db roxx :) mam zgrane na cd :)))) brakuje mi tylko jednego odcinka z seri dbz:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Dobija mnie u satystycznego Polaka poziom wiedzy odnosnie anime. Dla nich to jest to DB/Z/GT albo Czarodziejka z ksiezyca. po prostu koszmar. W zyciu kawalka dobrego anime nie wiedzieli a krytykuja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Dobija mnie u satystycznego Polaka poziom wiedzy odnosnie anime. Dla nich to jest to DB/Z/GT albo Czarodziejka z ksiezyca. po prostu koszmar. W zyciu kawalka dobrego anime nie wiedzieli a krytykuja ... a powiem ci ze jak poszedlem do kina na dbz 2 odcinki specjalne to byli ludzie po 30-40 lat i mieli polewke jak na zajebistej komedii ale dla nich to tylko bajki :( a puscili by akire albo nge :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Dobija mnie u satystycznego Polaka poziom wiedzy odnosnie anime. Dla nich to jest to DB/Z/GT albo Czarodziejka z ksiezyca. po prostu koszmar. W zyciu kawalka dobrego anime nie wiedzieli a krytykuja ... a powiem ci ze jak poszedlem do kina na dbz 2 odcinki specjalne to byli ludzie po 30-40 lat i mieli polewke jak na zajebistej komedii ale dla nich to tylko bajki :( a puscili by akire albo nge :D zgadzam sie co do poziomu wiedzy o anime :? ludzie znaja tylko tyle, bo skad maja znac wiecej ? z tv ? u nas tylko szajs puszczaja :? jedyne co, to kilka miesiecy temu na c+ leciala lain :twisted: akiry ani nge nigdy nie puszcza, bo za malo osob by pszyszlo :) hmm gdyby tak nge w imaxie .... codziennie ~3 odcinki.... mmhmmm :D btw - ile ep ma wolf's rain ? bo cos nie moge znalesc :P 13 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majson Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Przepraszam . Czy ktoś tu evangeliona oglądał. Jak dla mnie to faworyt rankingu. Oczywiście Lain, Akira i Ghost in the shell zaraz za nim. Ostatnio X obejrzałem i było takie sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 X jest niestety sredniawy. Jak dla mnie NGE jest klasyka - ale z tych "nie do konca udanych" wole juz RahXephon`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Komiksów MANGA widzialem moze ze dwa i nie interesuje mnie to. Wszelkie _filmy_ ANIME , tj. dragon ball , czarodziejki z ksiezyca i inne takie poprostu nigdy mnie nie interesowaly i koniec kropka. Wcale nikomu nie wypominam tego ze oglada takie cos, tak samo jak nie wypominam nikomu telenowel brazylijskich itp. Mozna cos lubic, i mozna czegos nie lubic. Jak juz film to wole prawdziwy a nie rysowany. Moze i faktycznie fabula ANIME moze byc ciekawa ale sam fakt ze to _rysowane_ nie daje mi zbytnio checi do ogladania. Bajek w sumie nie ogladam, a jak juz to albo cos z DISNEY-a raz do roku, albo cos śmiesznego typu, strus pedziwiatr.... czy o tym _malym kaczorku_ nawet nazwy nie znam..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 o, cool 8) ilu animaniakow :) p.s. widzial ktos angielski Words Worth na sieci (sub/dub -byle na DC)?? Mam tylko v.jap. i nie czaje fabuly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Przepraszam . Czy ktoś tu evangeliona oglądał. Jak dla mnie to faworyt rankingu. Oczywiście Lain, Akira i Ghost in the shell zaraz za nim. Ostatnio X obejrzałem i było takie sobie.Faworyt czy nie, po ogladnieciu calosci z EoE Death i Rebirth'em ciekawie dziala na psyche.. :) Odczucia niesamowite, wgryza sie na stale w pamiec. btw - ile ep ma wolf's rain ? bo cos nie moge znalesc 13 ?z tego co mi wiadomo to 13 :) Street Corner of Howls, A Howl Doesn't Cry, Bad Fellow, Scar of the Wilderness, Degenerate Wolves, The Successors, Girl of the Flower, Lullaby, Doubt, Moon's Doom, Vanishing Point, Don't Make Me Blue i Men's Lament. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 best-boy ja mam 24 latka a anime oglądam :roll: My tutaj gadamy o poważnych pozycjach :wink: a nie o jakichś gdzie ganiają pluszowe chomiki Co masz do Ebichu :D :D :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 zgadzam sie co do poziomu wiedzy o anime :? ludzie znaja tylko tyle, bo skad maja znac wiecej ? z tv ? u nas tylko szajs puszczaja :? jedyne co, to kilka miesiecy temu na c+ leciala lain :twisted: akiry ani nge nigdy nie puszcza, bo za malo osob by pszyszlo :) hmm gdyby tak nge w imaxie .... codziennie ~3 odcinki.... mmhmmm :D Przecież sporo było lepszych anime w TV: szpila Cowboy Bebop (z napisami !), Escaflowne, Grobowiec Świetlików (respect...), Iria itp. Czyli nieźle a nawet full-wypas w porównaniu do sytuacji z przed paru lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 teraz z nowszych rzeczy podobalo mi sie Samurai Deeper Kyo jak ktos nie widzial to polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 South Park rox:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 South Park rox:> no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 dla mnie db rulezzzz :D mam takie pytanko..... kiedys cos slyszalem o 4 edycji db, ale nie wiem czy zrobili czy jest w planach.... wie ktos cos o tym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 South Park rox:> no comment ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Jak dla mnie rządzą dwa tytuły, Ghost in the shell i AKIRA. Szczególnie ten pierwszy jest najlepszym anime, jaki widziałem i nic jeszcze nie przebiło tego klimatu. Ghost - spoko, pierwsze anime kinowe jakie widziałem, ale Dragon jest tym czymś co tygryski lubią najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Dragon-Ball jest świetny ale po obejrzeniu 3 razy całej serii troszeczke mi sie znudził Kiedy ten nowy DB wejdzie do polski ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Jak dla mnie rządzą dwa tytuły, Ghost in the shell i AKIRA. Szczególnie ten pierwszy jest najlepszym anime, jaki widziałem i nic jeszcze nie przebiło tego klimatu. Ghost - spoko, pierwsze anime kinowe jakie widziałem, ale Dragon jest tym czymś co tygryski lubią najbardziej. to poogladaj "Ranma" DB ci sie szybko znudzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Jak dla mnie rządzą dwa tytuły, Ghost in the shell i AKIRA. Szczególnie ten pierwszy jest najlepszym anime, jaki widziałem i nic jeszcze nie przebiło tego klimatu. Ghost - spoko, pierwsze anime kinowe jakie widziałem, ale Dragon jest tym czymś co tygryski lubią najbardziej. to poogladaj "Ranma" DB ci sie szybko znudzi :P Jaki Ranma nigdy o czymś takim nie słyszałem, mógłbyś mi dać na to namiary, chętnie skonfrontuję to z Dragonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 DB AF- after future (alternative future ) niebedzie ... i dobrze ;/ GT zaczelo zlazic na psy i musieli to milosiernie zamknac .... cos sie konczy , cos sie zaczyna ... SS do n-tej ile mozna ? Best-Boy - upierdliwy jesies i tyle. Twoj cyrk , twoje malpy ... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 South Park rox:> no comment Hemm .. topic brzmi "Anime i animowane" Mimo wszystko Southpark jest animowany. Co o tym mysle ? Mam wszystkie dotychczasowe odcinki (lacznie z 7 seria) + unaired ; tyle powiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Nie rozumiem tych japoncow. Takie zrodlo kasy jak dragon ball, a oni nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Jaki Ranma nigdy o czymś takim nie słyszałem, mógłbyś mi dać na to namiary, chętnie skonfrontuję to z Dragonem. to wejdz na dowolny hub Direc Connecta z anime Ranma ma juz 7 sezonow po ponad 20 eizodow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...