maziq Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ma ktos moze jakies ftp z anime fajne?:) nie tam zeby odrazu magiczne trasfery byly ale zeby cos ciekawego bylo... ;) ps. ogladam One Piece 38 aktualnie pozdro ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ftp://127.0.0.1/ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 :wink: good one, tu masz jakiś ftp http://anime.roel.no-ip.info/ , albo ftp ZX'a [20:33] -AbaKaR- [FTP active] - Address:[ftp://AbaKaR.myftp.org:25000] - Login:[ZX] - Password:[baka] - Max Users:[3-5] zresztą po co komu ftp jak jest IRC. BTW szukam na wymiane: Neon Genesis Evangelion- release Basaki(pl sub) One Piece Rurouni Kenshin(TV) Inuyasha w zamian do zaoferowania mam ok. 300gb anime. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 To do Evangeliona moge sie zglosic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 @cookie one piece chodzi ci o calosc zapewne?:P ja aktualnie jestem w czasie sciagania dopiero,na 44 epku skonczylem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 calosc One piece ? ;) z tego co widzialem to K-F niedawno wydal 144 eps. A inne grupy niekiedy wypuszcza cos z numerkami rzedu 220 ;) Ciekawe do ilu dobija ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 no calos tego co jesT:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 GANTZ GANTZ GAAAAANTZ miażdży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 ale tylko 1 seazon(nieocenzurowany oczywiście), a o zakończeniu i s2 to juz lepiej nie mówić, za to manga, 200+ chapterów, miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 A ja właśnie trenuję Bakuretsu Tenshi ;] Zapowiada się nienajgorzej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Moglby ktos podesłac dobre napisy do NG Evangelion, po dwa odcinki w pliku?? Z góry thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 jak nie bedzie na animesub.info to wątpie żebyś znalazł gdzieś takowe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Brachol przywiozl mi Full Metal Alchemist i powiem jedno: WYCZES MAJONEZ!!!!!!!! Qrde kazdy odcinek wciaga jak cholera a na widok Winry poprostu sie rozklejam. :lol: :mur: Jak siadlem to odrazu polecialy 23 odcinki. Chyba na dzisiaj dam sobie spokoj i jutro dopiero zaczne. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 FMA wymiata :) A w sierpniu film :D A tak z innej beczki: w czerwcu ma sie u nas pojawic Howl's Moving Castle w kinach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 A tak z innej beczki: w czerwcu ma sie u nas pojawic Howl's Moving Castle w kinach. 1460338[/snapback] To zabierz Paranoika, bo się odmóżdży przy tych swoich mecha doszczętnie ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 dla relaksu od ciezkich klimatoow polecam Sakigake Cromartie High - tak odjechanego anime jescze nie widzialem (Freddyyyyyy)a teraz razem : Somagire, doromagire.....,Yori tsuyoku shitatakani,tandaiki taoushimashou ... ech odjechane az strach... swietna muzyczka w intro i chore chore chore - necessity of anime. No i moze troszke powazniejsze Genshiken . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ciach!ła LMF wypuścił GiTS - SAC2 ep. 21 :) Jaki jest sens dodawać AC3 pod koniec serii to nie wiem, ale niech mu będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wzielo go na ambicje widac :) Niechze juz to skonczy wreszcie... Zaczalem ogladac Eureka 7 - calkiem fajne anime z mechami (Paranoik, cos dla Ciebie ;) ). Jak ktos jest zainteresowany to: http://www.nanashi-fansubs.com/ dotychczas wyszlo 5 odcinkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wiem, też widziałem - ale jakoś nie mogłem przebrnąć przez 1 odcinek. Niedługo podejście nr. 2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Ja sie podziele tym co ostatnio ogldalem: Midori No Hibi zaskoczyl mnie i to bardzo, spodziewalem sie kolejnego tasmowego romansidla serial jest lekko strawny, humorzasty i co najwazniejsze ciekawy mae info: pewnemu chopaki w wieku dojrzewania :wink: w miejsce jego doni smoka (chlpak bitny by i tyle) pojawia sie...dziewczyna :D i to zakochana w nim (przedtem dostal 20 razy kosza), co z tego wyniknie to obejrzyjcie dam mu tak 7,5/10 Saikano moge napisac duzo, ale sie strzeszcze mnie ten klimat nie przypadl do gustu, na poczatku niewinne roamsidlo a pote wojna :blink: , smierc i zniszczenie i glowna bohaterka okazuje sie bronia tu nie ma niewinnego romansu, lecz ciezkie chwile, wyznania i rozterki bohaterow wykonanie i pomysl serialu swietne ale jak pisalem mnie nie przypadlo do gustu 5/10 Great TEacher Onizuka caly czas leci na Hyper bardzo dobre anime, polaczenie nudnego szkolnictwa, akcji, humoru, romansu i intryg jest to lekka komedyja ktora jednak momentami pokazuje co sie dzieje w japonskim szkolnictwie, jak ciezkie jest zycie nauczucieli, a jednym z nich zostal tytulowy Onizuk, byly czlonek gangu, ktory ma przedziwne przygody jako nauczyciel ogolnie dobre, trzyma poziom 8,5/10 ps. na dysku czeka cay Evangelion po tylu latach, uczta animomana powraca :wink: Edytowane 30 Maja 2005 przez kl_mce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 doke! soko, doke ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 doke! soko, doke ! 1478342[/snapback] Nani? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ym, a jakiś stronki z napisami macie może? ;] (śakieś większe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 http://animesub.info/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) a jakieś jeszcze? btw co teraz oglądacie? ;] kieydś pamietam db... a teraz co jest on top? ;] (i czy ogólnie napisy do wszystkiego wychodza czy trudności sa?) edit: najlepiej ofkors walki ;] Edytowane 4 Czerwca 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 A ja sobie zacząłem (właściwie już połowa...) oglądać "X TV" - no jak dla mnie to nawet ciekawe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 A ja sobie zacząłem (właściwie już połowa...) oglądać "X TV" - no jak dla mnie to nawet ciekawe :) 1481461[/snapback] jest niezłe, ma fajny klimacik no i te momenty ale ogłonie nie więcej niż 7,5/10 ale i ta kwarto obejrzeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 ym, a jak to jest z dragon dall gt? ;] ile odcinków na tvn7 bodajże leciały... są w necie nowe/nie puszczane u nas? jak tak to od jakiego odc? ;] pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 bodajze 64 epki gt wyszly i innych nie ma na necie,chyba ze jakies speciale itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dk_shenron Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 TAK, Są tylko 64ep. i żadnych specjalnych nielicząc DBGT movie, który i tak nie jest zaciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...