Skocz do zawartości
phranzee

Anime

Rekomendowane odpowiedzi

:wink: good one, tu masz jakiś ftp http://anime.roel.no-ip.info/ , albo ftp ZX'a

[20:33] -AbaKaR- [FTP active] - Address:[ftp://AbaKaR.myftp.org:25000] - Login:[ZX] - Password:[baka] - Max Users:[3-5]

zresztą po co komu ftp jak jest IRC.

BTW

szukam na wymiane:

Neon Genesis Evangelion- release Basaki(pl sub)

One Piece

Rurouni Kenshin(TV)

Inuyasha

w zamian do zaoferowania mam ok. 300gb anime.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brachol przywiozl mi Full Metal Alchemist i powiem jedno: WYCZES MAJONEZ!!!!!!!!

Qrde kazdy odcinek wciaga jak cholera a na widok Winry poprostu sie rozklejam. :lol: :mur:

Jak siadlem to odrazu polecialy 23 odcinki. Chyba na dzisiaj dam sobie spokoj i jutro dopiero zaczne. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla relaksu od ciezkich klimatoow polecam Sakigake Cromartie High - tak odjechanego anime jescze nie widzialem (Freddyyyyyy)a teraz razem : Somagire, doromagire.....,Yori tsuyoku shitatakani,tandaiki taoushimashou ... ech odjechane az strach... swietna muzyczka w intro i chore chore chore - necessity of anime. No i moze troszke powazniejsze Genshiken .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wzielo go na ambicje widac :) Niechze juz to skonczy wreszcie...

Zaczalem ogladac Eureka 7 - calkiem fajne anime z mechami (Paranoik, cos dla Ciebie ;) ). Jak ktos jest zainteresowany to: http://www.nanashi-fansubs.com/ dotychczas wyszlo 5 odcinkow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie podziele tym co ostatnio ogldalem:

Midori No Hibi

zaskoczyl mnie i to bardzo, spodziewalem sie kolejnego tasmowego romansidla

serial jest lekko strawny, humorzasty i co najwazniejsze ciekawy

mae info: pewnemu chopaki w wieku dojrzewania :wink: w miejsce jego doni smoka (chlpak bitny by i tyle) pojawia sie...dziewczyna :D i to zakochana w nim (przedtem dostal 20 razy kosza), co z tego wyniknie to obejrzyjcie

dam mu tak 7,5/10

Saikano

moge napisac duzo, ale sie strzeszcze

mnie ten klimat nie przypadl do gustu, na poczatku niewinne roamsidlo a pote wojna :blink: , smierc i zniszczenie i glowna bohaterka okazuje sie bronia

tu nie ma niewinnego romansu, lecz ciezkie chwile, wyznania i rozterki bohaterow

wykonanie i pomysl serialu swietne

ale jak pisalem mnie nie przypadlo do gustu

5/10

Great TEacher Onizuka

caly czas leci na Hyper

bardzo dobre anime, polaczenie nudnego szkolnictwa, akcji, humoru, romansu i intryg

jest to lekka komedyja ktora jednak momentami pokazuje co sie dzieje w japonskim szkolnictwie, jak ciezkie jest zycie nauczucieli, a jednym z nich zostal tytulowy Onizuk, byly czlonek gangu, ktory ma przedziwne przygody jako nauczyciel

ogolnie dobre, trzyma poziom

8,5/10

ps. na dysku czeka cay Evangelion

po tylu latach, uczta animomana powraca :wink:

Edytowane przez kl_mce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakieś jeszcze?

btw co teraz oglądacie? ;] kieydś pamietam db... a teraz co jest on top? ;] (i czy ogólnie napisy do wszystkiego wychodza czy trudności sa?)

edit: najlepiej ofkors walki ;]

Edytowane przez osek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie zacząłem (właściwie już połowa...) oglądać "X TV" - no jak dla mnie to nawet ciekawe :)

1481461[/snapback]

jest niezłe, ma fajny klimacik

no i te momenty

ale ogłonie nie więcej niż 7,5/10

ale i ta kwarto obejrzeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi