costi Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Obejrzalem sobie Genshikena i musze powiedziec ze calkiem fajna seria :) Chyba najbardziej realistyczne anime jakie dotad widzialem, w tym sensieze bohaterami sa zwykli ludzie w zwyklym swiecie, bez zadnych dziwaczno-kosmicznych klimatow ;) Nawet calkiem fajna kreska. Serial lekki i przyjemny, ot takie cos dla rozerwania sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tronki5 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ja kiedyś oglądałem pare razy all serie DB ale teraz wydaje mi sie beznadziejny a texty typu "Db rullezz" pisane są przez tych,którzy porządnych anime nie widzieli,chociaż się przyznam,że ostatnio mnie naszla ochota poogladać DB(pierwsza serie)... Osobiście polecam NeonGenesisEvangelion(renewal)-fajny klimat,dziwne anime,szczególnie zakończenie,ale to anime ma jakiś głębszy,ukryty przekaz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Renewal to jest wersja odnowiona cyfrowo przez ADV? Jesli tak, to nie ogladajcie tego - ma pokrzaczona muzyke. Utwory sie zaczynaja i koncza w innych miejscach niz w oryginale, niektorych brakuje, zupelnie bez ladu i skladu. :? Np. w pierwszym odcinku, w scenie jak Shinji rozmawia z ojcem muzyka konczy sie w polowie - i cala scena traci polowe klimatu... Oczywiscie do kompletu z NGE obawiazkowo End Of Evangelion ;) Edytowane 8 Czerwca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 NGE całe jest Boskie :> A ja dziś polecę The Voices of a Distant Stars od Shinkai Makoto. Krótka, ale śliczna OVA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Polecam Gokusen Pani gangster, przyszła szefowa jednej z rodzin Yakuzy, postanawia spełnić swoje odwieczne marzenie - zostać nauczycielką. Trafia jej się najgorsza klasa w najgorszej szkole oczywiście ;] W dodatku przyzwyczajenia i rodzinna tradycja nie łatwo daje się ukryć w nowej pracy. Ogólnie bardzo zabawne i niegłupie anime, acz niestety mało popularne. Jedyna znana mi wersja, która jest w tym momencie dostępna to AnimeOne. Jest też manga i serial live-action. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Wysłali mi to? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 może mały OT ale czy taka pisownia słowa baka jest dobra 莫迦 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Wlasnie skonczylem ogladac Gunslinger Girl... Zarabiste (chociaz ani lekkie, ani latwe), ostatni odcinek mnie kompletnie rozwalil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 A ja zaczynam właśnie Gankutsuou - czyli hrabia Monte Cristo w wydaniu pank-operowym futurystycznym ;] Może być iście wybuchowe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 A ja właśnie obejrzałem Psychic Academy Aura Banshou. Jest to zdecydowanie anime o cyckach, poważnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk'Ash Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 siema ;p jestem nju i zdiwiony ze wsrod tweakowcow tak wielu oglada anime :> (oczywiscie mile zdziwiony :P) ja polecam bardzo "BECK!" ogladalem troch animcow i musze przyznac ze to ma chyba najlepszy OST jaki w zyciu sluchalem - nieprzepadam za j-rockiem (gackt a fe! :| ) wiec to cos znaczy :P... samo anime opowiada o chlopaku ktory zaczyna grac na gitarce i proboje sil w zespole j-rock ;] wiecej info i linkaczy na www.beckfansite.com (po angielsku ale jest to strona gosci z Polski ;] ) manga w pierwszych tomachma baaardzo dziwna kreske i trudno mi sie bylo przyzwyczaic ale pozniej juz jest luz :P a anime no coz... animowana Maho-chan jest hooot szczegolnie w czarnym bikini ;] a i popieram HELLSING OWNZ ! mam tapetke z alucardem. najlepiej wygladal w ostatnich odcinkach z rozpuszczonymi wlosami jak walczyl z (no dobra masakrowal :P) incognito ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Najlepiej to wygląda w mandze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ee BECK najlepszy OST, IMO do flcl czy hellsinga sie nie umywa. a ostatnio widziałem wkońcu Infinite Ryvius i powiem pierwsza połowa średnia, za to w drugiej połowie robi sie naprawdę ciekawie, psychodeliczne klimaty niczym z NGE, masywnie rozbudowana charakterystyka postaci, ogólnie warto obejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 A ja sie tak zapytam - moze ma ktos calosc Slayersow i bylby chetny na mala wymiane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 ParanoiK nie masz moze gdzies skana Maho z mangi gdzie jest w bikini? Bo chce zrobic tak -> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 :wink: nic tylko Doujina jakiegoś dorwać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk'Ash Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 wlasnie dlatego mialem problem z manga na poczatku Harold IMHO poprstu niepotrafi rysowac ladnych twarzy najbardziej doluja "rybie usta" :P a ParanoiK'owi chodzilo ze Alucard wyglada lepiej w mandze przynajmniej ja to tak odebralem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ee da sie wytrzymać, ten poster jest akurat troche przesadzony, ale przeważnie twarze są ładnie narysowane, jak dla mnie przypominają kreską twarze z One Piece. na pocieszenie Maho w bikini z ładniejsza twarzą.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk'Ash Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 no na tym maho ma ladna twarz za to koyuki to juz tragedy :D XDDD tak to jest tu dobrze to tam zle :P ale za to w anime to jzu majstersztyk jest :> teraz mi kumpel polecicl anime Basilisk dopiero szukam torrentow i nie mam bladego pojecia wtf ale niedlugo zobacze i sie dowiem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Basilisk zaczynało się fajnie. Tylko chyba ostatnio zostało licencjonowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Basilisk zaczynało się fajnie. Tylko chyba ostatnio zostało licencjonowane. 1520173[/snapback] No to co? Zatoka piratow ma wszystko ;) Robi to teraz Okoi^Sugoi (czy jakos tak), dotychczas wyszlo 9 odcinkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja tam wczoraj przerobiłem Fafner in the Azure ;] Całkiem fajne połączenie Gundama i NGE ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rimmouting Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja ostatnio nic nie robie tylko oglądam Full Metal Alchemist, Neon Genesis Evangelion, Hellsing, Gunslinger Girls, Avenger [ malo znany ale fajny] i Naruto :D. Chociaz te retrospekcje w Naruto zaczynaja powoli mnie wkurzac .... :P jednak dzielnie dotrwałam do 140 odcinka ... a to juz dobrze ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Gunslinger Girl nigdzie nie mogłem dorwać ;] A do avengera jakoś się przemóc nie mogę, nie podchodzi mi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 @Paranoik a tu patrzyles? klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus5ooo Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Wiem, że trochę pewno przynudzę, ale ... ogląda tu ktoś jeszcze Naruto ? :P Bo zastanawiam się, czy jest dużo takich posrańców, którzy co tydzień czekają na nowy odcinek... :P BTW ciągnę właśnie 141 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 mhm np ja sciagnelem niedawno nowy epek i ide ogladac:) a w tle bleach juz leci new;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 mhm np ja sciagnelem niedawno nowy epek i ide ogladac:) a w tle bleach juz leci new;) pozdro 1522331[/snapback] Bleach zaczyna mnie juz pomalu denerwowac od 10 odcinkow nic sie nie wydazylo i zaczyna sie juz porzadny tasiemiec a Naruto to juz wogole przegiecie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Pamiętam... Kiedyś oglądałem Dragon Balla, to były czasy kiedy miałem Celerona 300 i nie interesowałem sie overclockingiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 naruto anime to taka nedza ze szkola slow.. manga o wiele lepsza, i zachowuje swoj klimat w przeciwienstwie do anime.. bleach anime i manga sa na poziome.. na to czekam co tydzien B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...