sector Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Ja czekam na GITS:SAC. Wprawdzie tylko dwa odcinki w numerze, ale dopieszczone do każdego szczegółu :D Przed chwilą obejrzałem Appleseed'a. Początek mi się podobał, ale potem już gorzej. Prawie usnąłem :? hm.... a ma wyjchodzic w nastepnych numerach :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Na przełomie lutego i marca IDG planuje wydanie serialu anime "Ghost in The Shell: Stand Alone Complex" opartego o słynny i kultowy już pełnometrażowy film anime "Ghost in The Shell". W specjalnej serii wydawniczej ukaże się na początek siedem kolejnych zeszytów zawierających po dwa serialowe odcinki w każdym wydaniu oraz specjalny wielkoformatowy plakat kolekcjonoreski. Płyta z filmem będzie wydawana w specjalnym pudełku typu slim i trafi do kiosków, salonów EMPiK i innych saloników prasowych w cenie 19,90 zł. Serial nie był wczęsniej publikowany na DVD w Polsce, tak więc wydanie IDG będzie jego Polską premierą i nie lada gratką dla fanów. Nad tłumaczeniem napisów do serii IDG współpracuje z freemanem - autorem fansubu do pełnometrażowego GITS'a. Film oprócz sprzedaży kioskowej będzie również dostępny w prenumeracie. Wg tych informacji ma wychodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 "na poczatek siedem kolejnych zeszytow po dwa odcinki" - jak zostawia ten serial w polowie serii (bo np. stwierdza ze wydawanie dalszych czesci sie im nie oplaca) to ich fani chyba zastrzela... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 oj patrzę coś przyspałem, Ergo Proxy sie ruszyło, wczoraj wyszedł jednej epek, a dzisiaj raw do Hellsing Ultimate wyszedł, hoho :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Jest też rawka SAC - The Particularists Eleven, niestety DVD-DL, 10gb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 A co to takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 W zasadzie to miałem na myśli: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4290 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 No to skoro poczekam na nastepna epke bleacha moge przyjzec sie temu Ergo Proxy ;] A pomysl Hellsing Ultimate wydaje mi sie chybiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 W zasadzie to miałem na myśli: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4290 ;] Mile... teraz tylko czekac na suba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 A jak to jest z initial d fourth stage? wiadomo ile ma być w końcu odcinków? bo póki co wyszło ich chyba 24, ale nie wiem czy to jest koniec serii czy dalej mają być epki z tego stage'a ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Wyszedl sub FMA: The Conqueror Of Shamabala DVD autorstwa KAA: http://www.kickassanime.org/phpBB2/viewtopic.php?t=1897 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Wyszedl sub FMA: The Conqueror Of Shamabala DVD autorstwa KAA: http://www.kickassanime.org/phpBB2/viewtopic.php?t=1897 Niestety KAA za duzo bawi sie h264 ... FMA: The Conqueror Of Shamabala nie jest wyjatkiem w tej kwestii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Gorzej, że bawi się też w blokowanie bit comet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Siema dawno sie tu nie udzielalem :D FMA:movie sie sciaga jutro bedzie. H264 dobry jest, CCCP i dziala niezle. (Ciekawe jest ze jak ogladam appleseed'a w H264 to mi leciutko przycina, a jak wlacze postprocesing to dziala ultra plynnie...dziwne) @Dijkstra sprawdz uTorrent, nie blokuja go. Ja programik sciagnolem przed chwila i zaczyna mi sie podobac. Kozysta z sieci DHT bit commeta i mozna wlaczyc szyfrowanie azureus'a. Co do predkosci ciezko mi narazie stwierdzic, ale narazie jest ok. Programik ladnie wyglada i zajmuje 130KB (Niezle) Srednie zuzycie ramu ~3MB Edytowane 14 Lutego 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) [...CIACH...] H264 dobry jest, CCCP i dziala niezle. (Ciekawe jest ze jak ogladam appleseed'a w H264 to mi leciutko przycina, a jak wlacze postprocesing to dziala ultra plynnie...dziwne) @Dijkstra sprawdz uTorrent, nie blokuja go. Ja programik sciagnolem przed chwila i zaczyna mi sie podobac. Kozysta z sieci DHT bit commeta i mozna wlaczyc szyfrowanie azureus'a. [...CIACH...] H264 jest jeszcze w zasadzie experymentalny. Do tego na slabszych kompach gdzie nie ma problemu z xvid czy divx kodek ten przycina az niemilo... uTorrent jest malutki ale brakuje mu troche opcji. Nie znalazlem chocby ustawien bufora pamieci (uzywanego do odciazenia hdd). I jak zwykle konczy sie to tak ze na potrzeby KAA odpalam azurka i jakos to leci :) Edytowane 15 Lutego 2006 przez spicum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 uTorrent jest malutki ale brakuje mu troche opcji. Nie znalazlem chocby ustawien bufora pamieci (uzywanego do odciazenia hdd).Te opcje sa w zakladce advanced, tylko nie sa napisane po ludzku ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Te opcje sa w zakladce advanced, tylko nie sa napisane po ludzku ;-) "W glebokim powazaniu" mam zaawansowane ustawienia pokazane w ten sposob - szczegolnie ze sa zupelnie nieopisane. A zgadywanie do czego co sluzy .... Innymi slowy zamiasta przez brak tych parametrow nie bede sie tym bawil przez beznadziejny interfejs opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Hellsing OVA 1 wyszedł. Orgazmicznie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 oj od takich orgazmów to ja chyba impotentem zostanę, zresztą zobaczysz, sam sie przekonasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 FMA:Movie zaliczony :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Troche szkoda ze juz nie zakonczyli to jakims dobrym happy endem. A moze to dobrze? Zobaczymy co wypuszcza (OVA napewno nie bedzie nawiazywala) @cookie mowisz taki gniot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 S0n1c Mnie sie podobalo ;] Czy ktos ma juz za soba pierwsza epke Ergo Proxy? Obejzalem ver Jelly Caption Team i mam jakies dziwne odczucia...Zeby nie powiedziec ze od poczatku rzucaja widza na gleboka wode... CO? GDZIE? CZEMU? Tyle po jednej epce. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) @S0n1c no właśnie nie wiadomo czy to nawet gniot, bo pierwszy ep to jest recap seri do momentu walki z księdzem, czyli nic nowego. za to co było na be: -OST, oprócz endingu, kompletna cisza i nuda, nic ciekawego moje ucho nie uchwyciło. -wstawki komediowe, niczym z marnych serii echi, IMO kompletnie nietrafiony pomysł. -nowy image niektórych postaci. -momentami animacja trochę nie tego, ale to już gusta. @Orgiusz Ergo, fakt dość zawiły początek, ale suby nie były najwyższych lotów, wiec może dlatego, za to ostanie 5 minut...miód i jeszcze raz miód… no i ta pani na końcu :wink: Edytowane 15 Lutego 2006 przez cookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 W Ergo ta nuta tajemniczośći i zawiłości była jak dla mnie idealna. I tak wspomniał cookie. Końcówka bosssska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Coz... Moze przekonam sie po 2ep do tego...hmm tej animacji ;] Na razie biegam za subami do bleach 69-69... S^M RAW troche zniecheca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 suby do bleacha zawsze pojawiaja sie w srody http://www.bleach7.com/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Warto wiedziec. Ale juz dorwalem DB ;] Zastanawiam sie teraz nad czyms nowym...albo starym. Co jest warte obejzenia z produkcji po 2002 roku? Bo jestem wybredny jezeli chodzic o jakosc kreski ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Samurai Champloo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Hmm...Widzialem? :wink: Tak samo jak Elfen Lied, Full Metal Alchemist, Gungrave, Speed Grapher i Wolfs Rain. Czekam na kolejne propozycje :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 ogladal ktos Fate/stay night ? dobre to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 IDG się rozkręca, kupili prawa do dystrybucji Ghost in the Shell 2: Innocence i Millenium Actres. GiTS trafi do polskich kin. Czyżby ktoś stwierdził, że anime może jednak być opłacalne? http://anime.com.pl/news.php?id=vTydavgx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...