phase Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 bleach zostal olicencjowany (chyba tak to sie pisze) w usa i niektore grupy ktore robily sub'a (lunar oraz hell subs) opuscily ten projekt.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 bleach zostal olicencjowany (chyba tak to sie pisze) w usa i niektore grupy ktore robily sub'a (lunar oraz hell subs) opuscily ten projekt.. Kurczę, niech ich ptasia grypa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 pozostaje przesiasc sie na sub DB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jakoś się już tak z lunarem zżyłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Robie quality testa Czy sciagac dalsze odcinki ale od DB, czy od nowa DVD'ripki od KAA. (Tlumaczenie bazowane na lunarze) Nikt nie poleci zadnej kinowki, albo malo epkowej animki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Hmm, dawno tu nie pisałem :) Oglądał ktoś Air TV ? 13epków, muszę przyznać że pochłonąłem w dwa dni, tak wciagnęło. Chociaż zakończenie mogło by być trochę inne, ale z tym co było i tak jest ok. Polecam obejżeć kto nie oglądał :) I tak samo Midori no Hibi, tak na mój gust to było to KGNE w bardziej luźnym wydaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Obejrzalem 1ep Planetes... Plytkie.IMHO strata czasu. Za to 3ep NGE cos tam w sobie maja :wink: Ogladal ktos FLCL?! Bo znalazlem recenzje ktora troche mnie zaintrygowala :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Planetes płytkie? Oj ktoś chyba jeszcze musi dorosnąć :P Air - piękne anime Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 FLCL znaju, znaju imho warto, pokrecone ostro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Dijkstra 1 ep mi sie nie podobal. Moze jak siekne 3 pod rzad konsumujac przy okazji wywar z chmielowych szyszek to zmienie zdanie. Prawdopodobnie ciagle jestem pod wplywem odswiezonego Rahxephona [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Obejrzalem 1ep Planetes... Plytkie. Jestem oburzony. Wg. mnie najlepsze s/f ostatnich kilku lat. Dorośnij? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 No, to chyba zaszczuli chłopaka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ogladal ktos FLCL?! Bo znalazlem recenzje ktora troche mnie zaintrygowala :twisted: Ogladal, rewelacja moim zdaniem. Ale najpierw obejrzyj NGE, bo jest pare dzolkow nawiazujacych do tegoz. Notabene jedyne znane mi anime z Maluchem (takim samochodem) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Oł je, też na niego zwróciłem uwagę ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 A ja właśnie zassałem i obejrzałem 1 odcinek ergo proxy. Myślę, że spokojnie w top 5 tego roku będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 A ja myślę, że ta seria podzieli los Speed Graphera - zacznie się zarąbiście, a później skończą sie pomysły i będzie kolejne anime do oglądania jednym okiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Tak to jest jak sie komentuje po 1 ep... Zeby Was cholera wziela... Albo rzuce na was klatwe: Obyscie zyli w ciekawych czasach! :wink: Po NGE. Skoncze cale i wtedy pomysle o Planetes Co do FLCL :arrow: Moje zrodla trackerow sa puste :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Szukam i szukam drugiego epka Ergo proxy zsubowanego po angielsku i znaleźć nie mogę :? 3 wyszedł od Jelly ale 2 nie widzę :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 O, dzieki za przypomnienie. Ja znalazlem J-F&A-U ep2 i Jellysub ep3 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) ja mam jakiś ITDK ep 2 tylko, że po francusku :? z info na Anidb wynika, że jelly zsubowali drugi epek o,O Motyla Noga :/ Edytowane 20 Marca 2006 przez Severus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Nanashi sie wzieli za Ergo Proxy w HD: www.nanashi-fansubs.com EDIT: bedzie nowy GitS: SAC, o podtytule Solid State Society: http://www.productionig.com/contents/news/...sac_sss_tr.html :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Szczerze mowiac mam juz dosyc GITS. Meczy mnie. I pozera za duzo czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Grabisz sobie, chuopaku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Dobra poszukam tego co zgubilem. :P Male podsumowanie: - Na Bleach czeka sie ~1,5tygodnia - Ciagne NGE - idzie jak krew z nosa. Moze czas przerzucic sie na inny tracker - GITS... Ile mozna? Cudowna 1, dziwna 2 a na okolo SAC. :-| - Planetes... EEE.....Rrrrgghghhh... Takie. - Texhnolyze - 3 ep i mam mniej wiecej dosyc takiego czegos. - Czas na 2 kolejne epki Ergo proxy. Czekam tylko na Jelly Caption Team.... Wlasnie zobaczylem 4 ep by l33t-raws. Fake? Hmmm Pozatym serie ktore zakonczylem. Piknie. Chyba siegne po mange bo mnie cholera wezmie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 l33t-raws to jak sama nazwa wskazuje RAW ;) Texhnolyze - trzeba miec zaciecie, w polowie sie troche rozkreca GITS - mozna do upojenia, SAC wcale nie sa zle (wrecz przeciwnie 8) ) A propos GitS:SAC - Solid State Society: wedlug ANN ma to byc 100-minutowa kinowka i ma wyjsc w to lato. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 2 i 3 epek Ergo to poprostu miód :D Nuta tajemniczości, idealnie wkomponowana muzyka, która jeszcze dodatkowo dodaje pikanterii. Podoba mi się sposób w jaki łączą różne zdarzenia. Może jednak te pomysły nie skończą im się tak szybko, bo w tych dwóch odcinkach zostało poruszone stosukowo dużo kwestii, które nie zostały wyjaśnione ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Ktoś się może orientuje jak to w końcu jest z ekranizacją Battle Angel Alita? Bo manga miecie, a za ekranizacje miał się zabrać James Cameron, przy budżecie 100mln$. Ostatnie co czytałem że szukają aktorki, ale gdzieś słyszałem że znowu przełożyli kręcenie. Ktoś się orientuje może co i jak? Polecam mange BAA, naprawde miecie B) ----- A i zapomniałem napisać że ekranizacja ma obejmować całość w kilku częściąch, a nie tak jak anime tylko 2 pierwsze tomy. Edytowane 25 Marca 2006 przez Xaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Co do FLCL to KAA wydało nowy sub w h264 (mkv). Już tylko 1 odcinek im został do zrobienia. Na razie do zassania tylko przez ed2k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Słuchajcie a czy ktoś się zajmie robieniem napisów do ergo??? Bo na anime.info jest tylko do ep01 i to beta i wygląda że nie będzie więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabre Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Słuchajcie a czy ktoś się zajmie robieniem napisów do ergo??? Bo na anime.info jest tylko do ep01 i to beta i wygląda że nie będzie więcej Mamusia dobrze mi mówiła, ucz się języków a kiedyś ci sie przydadzą ;]. No i teraz nie mam problemów jak "mlun", a tobie radze się przemuc i obejrzeć po ang., bo z tego co wiem na animesub nie pala się do robienia napisów do nowości :P Widział juz ktos anime calender na anidb na kwiecień ;D, seryjek się sporo szykuje :D, tylko jestem ciekaw jak nadążą z tłumaczeniami. Już teraz się obijaja, ostatnio cos mało wychodzi subów :( A tak wogule to jestem nowy na forum i mam nadzieje na miłe konwersacje z wami ;], staram się być na bierząco więc chyba będzie o czy ze mną rozmawiac :P ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...