Skocz do zawartości
phranzee

Anime

Rekomendowane odpowiedzi

O matko huto [; Obejrzyjcie sobie Perfect Girl Evolution. Mnie wmiotło w siedzienie (zwłaszcza 3 epeke) :D Odrobinę przypomina Ouran ale tylko odrobinę :P Mam nadzieję, że kolejnych epków nie zepsują bo komedia jak narazie pierwsza klasa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja caly zcas po cichu licze, ze ktos sie w koncu wezmie za Death Note live action - bardzo jestem ciekaw jak to wyszlo.

Tutaj masz trailera.

Btw, 1 czesc juz jest od dawna do zdobycia :wink: wiec w/w trailer tylko dla zaostrzenia/ostudzenia apetytu.

Zreszta widze ze 1 czesc to hmm 4 tomy? (sadzac po trailerze 1 i 2 czesci)

Edytowane przez s0n1c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzałem Onegai Twins. Całkiem sympatyczne anime, bardzo mi sie spodobało. Ale po 12epku mam tyle wątpliwośći....:> Mam nadzieje ze po obejrzeniu oav dowiem sie czegos wiecej , bo koncowka 12 była...hmmm...mocno niejasna :lol:

upd.

Dobra, jestem po 13stce i jeżeli ktos ogladal to anime to prosze o wyjasnienie tego i owego :lol:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Na koncu 12epka, juz po napisach leciał taki dialog:

Miina, powiedz, czy wiedziałaś?

O czym?

To nasze zdjęcie z dzieciństwa.

Właściwie... to byłaś Ty i ja.

Wygląda na to, że ja miałam popołudniową drzemkę.

To właśnie dlatego, Miina.

Byliśmy razem już wtedy.

I teraz nie wiem czy traktowac to poważnie czy nie, Miina w koncu była jego siostrą czy nie? Jezeli nie , to skąd u niej ta fotografia? W 13epku raczej nei zachowuje sie jak na siostre przystało...;]

Oka, juz wiem ze Miina była ichniejsza przyjaciółką z dziecinstwa....google rula?;>

dobra , juz wiem :P

upd2 :>

Cos temacik umarł..^^

Ja własnie skonczyłem ogladac 'Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora' (Looking up at the Half-Moon).

Skośnoocy mają bardzo ciekawą definicje dramatu, bo człowiek zebra raczej srednio tam pasował;]]]]

Ale na pewno warte obejrzenia...:)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj masz trailera.

Btw, 1 czesc juz jest od dawna do zdobycia :wink: wiec w/w trailer tylko dla zaostrzenia/ostudzenia apetytu.

Zreszta widze ze 1 czesc to hmm 4 tomy? (sadzac po trailerze 1 i 2 czesci)

Trailery to ja juz obejrzalem pare razy ;) Poszukuje calosci, ale jak dotad z marnym skutkiem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 2 epkach Black Lagoon :D. Zapowiada sie smakowicie;]]]]]

Btw, Stratos4 omijac z daleka...1ep i dziekuje. Bueh:>

Pierwsze 12epkow Black lagoona zaliczone. Supcio anime, chociaz mam wrazenie ze klimatyczniej byłoby gdyby pływali u-bootem z 2WŚ;]]]]]

Motyw z pokojowka wymiatał;>

Ile to ma miec w sumie sezonów?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla tych co jeszcze nie zauważyli mam dobrą wiadomość, wyszedł już screener Death Note live action, na publicznych trackerach powinien być już udostępniony w gorszych lub lepszych wersjach, choć narazie bez subtitlów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ouran Koukou Host Club - co to ma byc ? jest w top10 na anidb, ogladac ktos ?

Powiedzmy ze pocieszna/zwariowana komedia. Typu biedna dziewczyna przypadkiem wpakowala sie w szkole w kregi bogatych kolesi.

Calkiem niezle, aczkolwiek IMHO w stosunku do HanaYori Dango wypadlo srednio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze 12epkow Black lagoona zaliczone. Supcio anime, chociaz mam wrazenie ze klimatyczniej byłoby gdyby pływali u-bootem z 2WŚ;]]]]]

Motyw z pokojowka wymiatał;>

Ile to ma miec w sumie sezonów?

Manga ma 5 tomów, a pierwszy kończy się na Robercie. Moim zdaniem skończą na drugim sezonie, ale mogą to też sobie rozbić na trzy. Materiału im starczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla tych co jeszcze nie zauważyli mam dobrą wiadomość, wyszedł już screener Death Note live action, na publicznych trackerach powinien być już udostępniony w gorszych lub lepszych wersjach, choć narazie bez subtitlów.

Juz dawno mozna dorwac DVDrip, tylko nigdzie nie ma subow. Tzn sa koreanskie ^^.

Ciekawe czy kiedys ten film trafi do europy... wsumie to WB wiec mam taka cicha nadzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obejzalem Akire, kto nie widzial niech oglada

Dopiero teraz? Wstyd ^^

Btw, avatar z black moona?:>

Z braku laku Ichigo 100%.Główny bohater to ma problemy.... :lol: Narazie połowa, ale chyba wytrzymam do końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero teraz? Wstyd ^^

no a kazal mi ktos wczesniej ? :>

Btw, avatar z black moona?

no a jak ? sam zrobilem :)

macie liste, co mam obejzec ? dodalem tez specjalnie oceny żeby mozna bylo oszacowac gust.

http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...&uid=149407

podawajcie bez tych, bo juz mam zamiar je ogladac

honey and cloverwolf's rainGITSGTOTexhnolyzeHaibane RenmeiGreen GreenFull Metal Panicfull metal alchemist
Edytowane przez sesq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No obecnie jestem na etapie xxxHOLiC i musze przynac ze od dluzszego czasu nie mialem tak dobrego brechtu. Oczywiscie nie caly czas bo kilmat czasem jest... hmm... powazniejszy/dolujacy ale jak widzi sie Yuuko chlajaca z Modoki czy duet Watanuki-Domeki to nie mozna sie nie usmiechnac. Albo zaksztusic kolacja [; ;] [; ;] [; ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poumieraliście czy cu?;]

Zaliczyłem ostatnio Love hine i Ichigo 100%. Love hiny oczywiscie wszystkie odcinki wraz ze specialami i oav, i nie powiem, bardzo przyjemnie sie oglądało. W ichigo czekają mnie chyba jescze jakies speciale i oav.

Zabrałęm sie wczoraj do Blue Submarine No.6 ale długo przy nim nie wytrzymałem...Nie wiem czemu ale taki rodzaj anime po prostu mnie odpycha. Kreska/animacja koszmarna, plus tak standardowa fabuła...Bue?;]

Za to The Melancholy of Haruhi Suzumiya ktore to ogladam od piątku jest świetne. Absurdalne! ;> No i wreszcie jakas miła dla oka kreska, w której mozna sie po prostu zakochać [; Szkoda że to tylko 14epków a ja już jestem w połowie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm mowisz ze warto? Bo po xxxholicu ( serial+ film ) ktory ocenilbym na 9,9/10 padlo na eerrrghhh .hack//SIGN... Z ciekawosci dobilem i uznaje ze moglem obejzec cos ciekawszego :|

W sumie nie wiem czy warto. Mi sie strasznie podoba i kreska, i fabuła. Ale:

Grupl (19-11-2006 13:06)

anyme

soczek (19-11-2006 13:07)

ten pilot to zenadaa jakich malo

bylo smieszne

ale przez 5miut

a przez 20 musialem sie starac nie zasnac

Ryzyk-fizyk, looknij pilocik i dalej decyduj sam...[;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłes chociaz sprobowac obejrzec do konca, bo co to za ocenianie po minucie ? ^^

I powiedz co ciekawego znalazles, a nie tylko "Chyba mam" bo to niemiłe ;>

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Orgiusz

eee ? przecierz Suzumiya miala fajny pilot, mi sie podobal opening, pozatym ten pierwszy odcinek mozesz obejzec na samym koncu ( albo wogle, ale po obejzeniu serii napewno bedziesz chcial go zobaczyc ) i nic nie stracisz.

A ja sie zabieram za Higurashi no Naku Koro ni wreszcie tak swietny opening od czasu elfen-lied, a piosenka mi sie spodobala jeszcze nie zapoznawajac sie z seria.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inna beczka niz monster ;] Grobel nieopacznie podrzucil mi stronke z ktorej dorwalem Air Gear.... Pierwszy odcinek mnie nie odrzucil od monitora wiec rokuje pewne nadzieje co do calosci ;;]]]]]]]]]

Specjalnie Ci ją podrzuciłem bo poczułem ze czegos takiego Ci brakuje...zreszta tą stronkie mam od sesq'a :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heheeheheehe

Wracajac do AG - kurcze piorko nawet muza zaczyna mi sie w tym podobac... Tak szybsze skojazenie mozna porownac to co dopiero slyszalem do soundtracku ktory nam zaserwowalo EA w Under1... A Ikki ma cos z Mugena z SC.

Chyba dawno nie ogladalem dynamicznego anime i tego mi brakowalo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inna beczka niz monster ;] Grobel nieopacznie podrzucil mi stronke z ktorej (...)

:) lol a ja szukalem takiego anime na anidb bo myslalem ze to tytul :D

Specjalnie Ci ją podrzuciłem bo poczułem ze czegos takiego Ci brakuje...zreszta tą stronkie mam od sesq'a :lol:

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi