s0n1c Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ok, chetni moga juz przegladac moja/e whisliste, votes, list. Wkoncu cos zaktualizowalem i dodalem. (To co jeszcze pamietam, ze mam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) @JROX Najlepiej przejrzyj wikipedie dla uzupełnienia informacji, ja na szczęście wpierw zajrzałem na wiki i nie miałem takich jazd w trakcie oglądnia. (dumny::mode-on) @s0n1c - chyba opłaca się uczyć japońskiego, udało mi się z pamięci odcyfrować ostatni wyraz z twojego podpisu ;) (dumny::mode-off) Za dużo chyba tego anime, oglądam właśnie "Ergo proxy" i strój (a czasami zachowanie) Vincenta Law'a strasznie przypominają Vasha Stampede z "Triguna" (za dużo tych czerwonych płaszczy) Edytowane 14 Września 2007 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 EoE -> Dolar poszedl od reki XD (mam nadzieje, ze dowcip zalapany). Damn, co by tu teraz obejrzec. Poradzcie ->KLIK<- Ps. Lista zdeczka zaktualizowana. do wyboru: Trudnijsze, wymagajace koncentracji - boogiepop phantom Jedyne w swoim rodzaju i zokujące jak evangelion - Higurashi no Naku Koro ni Spokojne i z wolną akcją - Mushishi ale najlepiej wybierz sobie sam co chcesz ogladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 @s0n1c - chyba opłaca się uczyć japońskiego, udało mi się z pamięci odcyfrować ostatni wyraz z twojego podpisu ;)Hiragana znana na pamiec? :wink: do wyboru: Trudnijsze, wymagajace koncentracji - boogiepop phantom Jedyne w swoim rodzaju i zokujące jak evangelion - Higurashi no Naku Koro ni Spokojne i z wolną akcją - Mushishi ale najlepiej wybierz sobie sam co chcesz ogladac Boogiepop phantom - Sie zobaczy sie. Ale mam nadzieje, ze nie ciezkie jak SE Lain. (OMFG!) Higurashi no Naku Koro ni - Hmm sciagne 2 ep. (Po 1 mialem ostry niesmak, a wszyscy zachwycaja sie tym tytulem). Mushishi - j/w. Musze sobie sciagnac: Byousoku 5 Centimeter. Taki quick watch. Zobaczymy czy ocena nie przesadzona. Zreszta przydalo by sie obejrzec to co juz sciagniete. (Hmm Bleach? :lol2: - roxuje na mojej liscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Chyba lizne Bokurano - po szybkim review z azunime moze byc... Dziwne [; OOOooooo Devil May Cry wyszlo :wink: Moze zmotywuje mnie to do rzutu okiem na gre [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Devil May Cry ma 12 odcinków, polecam sciągnąć wersję S^M bo są napisy do niej ;] Polecam, bo naprawdę porządne anime ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_han1 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 W temacie anime jestem nowy :oops: wiec proszę bardziej doświadczonych o radę. Jakie anime o tematyce samochodów , wyścigów polecacie. Świetne Initial D mam juz za sobą ale wciąż pozostał niedosyt :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Devil May Cry ma 12 odcinków, polecam sciągnąć wersję S^M bo są napisy do niej ;] Polecam, bo naprawdę porządne anime ;) To ja polecam wersje 2751718[/snapback] W temacie anime jestem nowy :oops: wiec proszę bardziej doświadczonych o radę. Jakie anime o tematyce samochodów , wyścigów polecacie. Świetne Initial D mam juz za sobą ale wciąż pozostał niedosyt :mur: . Oczywiscie mam rozumiec, ze obejrzane zostaly wszystkie czesci, oavki i kinowka. Jesli tak to wyszukiwarka podpowiada mi Capeta. Edytowane 14 Września 2007 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ktos tu pisal o Starship Operators - ktorego releasa mozecie polecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_han1 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Oczywiscie mam rozumiec, ze obejrzane zostaly wszystkie czesci, oavki i kinowka. Tak :D Chociaż ze zdobycie czwartej serii miałem trochę problemów. Thx za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ktos tu pisal o Starship Operators - ktorego releasa mozecie polecic? Ogladalem sub zx i nie narzekam. Do zdobycia na boxtorrents. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Boogiepop phantom - Sie zobaczy sie. Ale mam nadzieje, ze nie ciezkie jak SE Lain. (OMFG!)Jest jeszcze trudniejsze do zrozumienia niż Lain. Higurashi no Naku Koro ni - Hmm sciagne 2 ep. (Po 1 mialem ostry niesmak, a wszyscy zachwycaja sie tym tytulem).Obejrzyj co najmniej pierwsze cztery, to pewnie Ci się spodoba. Hellsing Ultimate skończony (tyle, ile na chwilę obecną jest). Część trzecia najlepsza z serii (ale oczywiście Hellsing'a 2002 nie przebija). Okropnie brakuje mi tu typowej "Hellsingowe" muzyki. No i te komiczne, komediowe wstawki - nieudane posunięcie. Jutro Air the Movie. Edytowane 14 Września 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Hellsing Ultimate skończony (tyle, ile na chwilę obecną jest). Część trzecia najlepsza z serii (ale oczywiście Hellsing'a 2002 nie przebija). Okropnie brakuje mi tu typowej "Hellsingowe" muzyki. No i te komiczne, komediowe wstawki - nieudane posunięcie. Ja narazie nie zamierzam sięgać po Ultimate (poczekam, aż więcej części wyjdzie), ale jeśli nie czytałeś mangi to rzeczywiście humor może dobijać (zresztą w trakcie czytania mangi też czasami dobija :) ), ale z muzyką może być rzeczywiście problem - po prostu ścieżka dźwiękowa z serialu była tak dobra, że wszystko co teraz do niej porównamy będzie gorsze (do teraz czasami wrzucam sobie OST do przesłuchania), trzeba będzie to jakoś przeżyć. Żeby tylko znalazła się grupa która poprowadziłaby tak samo "Berserka" (Berserk Ultimate - hmm :> ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ja narazie nie zamierzam sięgać po Ultimate (poczekam, aż więcej części wyjdzie)Ma byc jeszcze jedna. Kiedy? When it's done... Jest jeszcze trudniejsze do zrozumienia niż Lain.I tak, i nie. Tak, bo trzeba sie bardzo nad serialem skupic. Nie, bo da sie fabule zlozyc do kupy w sensowna calosc (w przeciwienstwie do SE Lain, ktore zostawia po prostu kupe niewiadomych). No i te komiczne, komediowe wstawki - nieudane posunięcie.Delikatny jestes :P Jak dla mine te wstawki to byla totalna klapa. Tworcy widac wzieli sobie dokladna ekranizacje mangi za bardzo do serca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 No tak, nie czytałem mangi :). (...)Widzę, że nie jestem sam i wysunąłem słuszne uwagi. No i powiem to jeszcze raz: muzyka w serialu była świetna :). I tak, i nie. Tak, bo trzeba sie bardzo nad serialem skupic. Nie, bo da sie fabule zlozyc do kupy w sensowna calosc (w przeciwienstwie do SE Lain, ktore zostawia po prostu kupe niewiadomych).Jakby nie patrzeć, masz rację :). Delikatny jestes :P Jak dla mine te wstawki to byla totalna klapa. Tworcy widac wzieli sobie dokladna ekranizacje mangi za bardzo do serca.:lol2: To powiem inaczej: może i są nieco śmieszne ale to jeden z najpoważniejszych błędów Ultimate (z mojego punktu widzenia) i zupełnie nie pasują do Hellsing'a. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ktos tu pisal o Starship Operators - ktorego releasa mozecie polecic?yeap. zx ogladalem i dawalo rade - h264 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Najgorzej, ze ZX ma tak wielgachne odcinki - bede musial cos przekodowac, zeby mi sie calosc na jedno DVD zmiescila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Hmm? Cale zx u mnie wazy 4.31 wiec zostaje ~60mb na pack kodekow [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 2 podwójne odcinki Dokuro-chan i człowiek jest pokodowany ;) Podobnie na mnie działa jak Love Love?. Ale lepsze to niż Ergo Proxy bezpośrednio po NGE i EoE :D Na dalszym planie GTO i właśnie Ergo Proxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 przyrownajcie tytul anime, który jest do takiego samego odbiorcy jak Eureka seven. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Znaczy jak? Chlopak, dziewczyna i mech? :wink: Do tego 40+epek? :lol2: Sprecyzuj klimat [; Swoja droga konczy sie Darker Than Black i moge powiedziec ze to jest jedno z lepszych anime - jesli nie spieprza koncowki (3ep! jeszcze!)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Znaczy jak? Chlopak, dziewczyna i mech? :wink: Do tego 40+epek? :lol2: Sprecyzuj klimat [; Swoja droga konczy sie Darker Than Black i moge powiedziec ze to jest jedno z lepszych anime - jesli nie spieprza koncowki (3ep! jeszcze!)... chodzi o to, że dałem za niego 3DVD i patrze po fragmentach a to wyglada jak fullmetal alchemist. jak to faktycznie jest jak fullmetal alchemist to wole zmarnować 3dvd niż 3dvd i 11 godzin życia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Ech, ten Air, kolejna wzruszająca produkcja; oceniłem dość wysoko, bo spodobało mi się. Czy serial jest równie dobry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Ech, ten Air, kolejna wzruszająca produkcja; oceniłem dość wysoko, bo spodobało mi się. Czy serial jest równie dobry? IMHO serial jest ciekawszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 No, to jak skończę oglądać Code Geass, Air TV będzie już na mnie czekało ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) O bossshhhhee. To Dokuro-chan na prawdę jest poryte :blink: Zaczynam GTO :P _____________ GTO też makabryczne :) A jeszcze tyle odcinków zostało :rolleyes: :lol: Edytowane 16 Września 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Jak strawisz GTO to mozesz jeszcze podejsc do 2, w pewnym sensie podobnych tytylow: Salaryman Kintarou i Gokusen Edytowane 17 Września 2007 przez spicum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Ooo dzięki :) Ale po GTO będzie Ergo Proxy, a potem mogę znów jakieś dwa tego typu anime obejrzeć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Hmm 5ep Claymore - nie jest tragicznie. Zobaczymy co bedzie dalej. Wiekszych brakow nie znalazlem na chwile obecna... Devil May Cry :arrow: Ile kosztuje 1 czesc gry? Bo chyba nie nadazam za cietym jezykiem i watkiem fabularnym... A obejzalem tylko 1 ep <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 No, 6 odcinków Code Geass i muszę potwierdzić to, co mówił mi znajomy: jest podobne do Death Note. Bardzo mi się spodobało - dawno żadne anime mnie tak nie zachwyciło :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...