monti Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Mam plytke MSI KT4V i wlsnie w niej poadl mi biso(chyba bios). Stalo sie to jak gzrebalem w biosie przy ustawieniach pamieci dawalem jej nieco wieksze timingi itp. Raz mi sie zwiesil komp w biosie i raz w tym momecie jak testuje ram a za 3 razem juz niewstala . Swieca sie wsztskie diody na czerwono z ksiazki msi wysnika ze cos z prockiem ale wszystko wymienilem i to samo(wszystko tez testowalem na innej plycie i dziala). czyscilem i wyjmowalem bateryjke i nie pomoglo. Jak cos wam przyjdzie na mysl to piszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nikt nic nie poradzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 e tam bateryjke - zworka sproboj moze cos da - rozkrec kompa sklec go na nowo, mieszaj a moze wymieszasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 tez tak robilem i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majson Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Zflashuj bios u kogoś na tej samej płycie, na żywca. W Bielsku na ulicy strażackiej (numer 45 albo 53 czy jakoś tak, szukałem ale nie ma do nich telefonu w bazie tepsy) w wapiennicy jest fabtyka programatorów biosu. Zapewne usługi tez mają w ofercie. Cena zaprogramowania nowego bios będzie aie wahała między 20-40 zloty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 fajnie bo ja mieszkam w wapienicy :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majson Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Mi by się z tamtąd nie chciało dojezdzać do deepu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 2 buraqi sie spotkaly z jednej cafeji.. (3 :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 2 buraqi sie spotkaly z jednej cafeji.. (3 :D )no i sa juz trzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...