ath Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Skiny do [gluteus maximus], rozmieszczenie różnych rzeczy na forum też, avatary na środku ? Lipa... Dajcie rooqa. Po co zmieniać to co dobre. Btw ja doszedłem do wniosku, że znowu zostaję na defaultowej skórze, najmniej inwazyjna dla oczu. Tylko proponuję ją trochę zmodyfikować. yuucOm - no właśnie trzeba coś zrobić z tą szerokością panelu użytkownika... Proponuję szerokość taką jak na obrazku, wywalić te ocenianie postów i dodać fajny addon, który jest na pclab, pokazujący, czy dany post był już raportowany czy nie. Zapobiegnie to spamowaniu userów tego samego wątku itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Ale marudzicie, każda zmiana skryptu na forum to już temat lamentów. Kurde przecież to nie jest chwila moment i wszystko jest dograne co do godziny czy dnia. Tym bardziej ze marco nie siedzi 24h przed kompem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Na razie siedzę na CleanCut - niemniej chyba najlepszy byłby Pure-Red (z tym że za zamiast czerwieni - jakiś darkness - nie wiem, Pure-Black np. ?) - reszta OK, kwestia przyzwyczajenia raczej, czasu. ps1. ogólnie i tak szacunek - udało się Administracji to co się gdzie indziej nie udaje od dawna, do tego jeszcze Tracker - jest bardzo dobrze, co nie znaczy że nie będzie lepiej, nie ;) :) eot. ps2. jest jeszcze jedna niezła skórka - Light ;] (tylko, znowu - gdyby była na czarno .....). Edytowane 1 Marca 2010 przez potfur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Na razie siedzę na CleanCut - niemniej chyba najlepszy byłby Pure-Red (z tym że za zamiast czerwieni - jakiś darkness - nie wiem, Pure-Black np. ?) - reszta OK, kwestia przyzwyczajenia raczej, czasu. ps1. ogólnie i tak szacunek - udało się Administracji to co się gdzie indziej nie udaje od dawna, do tego jeszcze Tracker - jest bardzo dobrze, co nie znaczy że nie będzie lepiej, nie ;) :) eot. ps2. jest jeszcze jedna niezła skórka - Light ;] (tylko, znowu - gdyby była na czarno .....). CleanCut wygląda całkiem nieźle i na razie zostaje.Chociaż przydałaby się Pure-Blue. IMO najlepsza i najbardziej czytelna skórka. No ale do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. No i można wrzucać filmiki z YT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Moja skrzynka odbiorcza się posypała. Mam nadzieję, że to przez chwilową niedyspozycję forum z okazji upgradu. Poleciały mi wiadomości dość ważne dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Do poprawki jest tak wiele rzeczy, że głowa mała. Na początek: 1. Skóry są przyciężkawe i oparte o jeden zryty, przeładowany JSem szablon. Obecnie najlepszą funkcjonalność ma LoFi! 2. Opcje moderki (4 buttony) przy każdym temacie latają sobie po ekranie - albo przykleić na stałę, albo wywalić - pojawiające się znikąd przyciski mnie denerwują. 3. Na kij przy QuickRepley jest włączone TinyMCE czy inne badziewie? Jak będę chciał przyciski, to wcisnę Repley. 4. I czemu do jasnej ciasnej Stylish nie może zmienić paskudnego tła [Przyklejony] na inne? span.topic_prefix { color: white; background: none; } -------------- span[class*=topic_prefix] { color: white; background: none; } Żadne z powyżsych nie działają Raz zmienia się podtytuł tematu, raz napis na belce subforum. 5. Tak jak kolega wyżej, nie mam wiadomości w skrzynce. 6. Na kij w edycji posta jest MCE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (...) 4. I czemu do jasnej ciasnej Stylish nie może zmienić paskudnego tła [Przyklejony] na inne? Żadne z powyżsych nie działają Raz zmienia się podtytuł tematu, raz napis na belce subforum. 5. Tak jak kolega wyżej, nie mam wiadomości w skrzynce. Ad. 4. Żeby było śmieszniej, ankieta ma tę samą klasę przy prefiksie, co przyklejone. Jak będą razem, to będzie... hmm... nie do odróżnienia? Ad. 5. Ja też. Silnik PM się zmienił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Zamiast PureBlue, którego nie da się zaimplementować w IPB 3.0, można by było zamieścić IBR3. Funkcjonalnie jest bardzo podobne do poprzedniczki. A zresztą, skórki to temat drugorzędny. Fajne to pole szybkiej odpowiedzi. Za to w Fat czcionki są strasznie rozlazłe (antyaliasing robi z nich straszne mydło) i dużo za duże. JS może ładnie wygląda, ale forum przez to chodzi dość ciężko. Edytowane 1 Marca 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Nie ma nic gorszego niż zmiana layoutu czy wersji czegokolwiek. Ale cóż, już się przyzwyczaiłem że nikt nie umie usiedzieć na [gluteus maximus] i z czasem musi coś zmienić mimo iż jest idealnie i zmiana absolutnie potrzebna nie jest. Ileż to już programów czy serwisów zostało w ten sposób srieplodonych. Fail.Nie narzekaj, jest dużo fajnych funkcji i przyzwyczaisz się. Kurcze gdzie sie podziala jasno niebieska skorka z poprzedniego silnika? ;( nie moge sie do tych przyzwyczaic. wlasciwie to zadna z nowych mi sie nie podoba. beda jeszcze jakies inne skory czy tylko to co widac?Z czasem lepsze, bardziej dopracowane skóry powinny się pojawiać. Popieram petycję o standardową skórkę.Zrobisz? Administracja na pewno chętnie doda. Mnie jeszcze brakuje takiego menu podręcznego, gdzie można było wyświetlić m.in. swoje ostanie 10 postów i inne takie. No chyba że jest tylko nie widzę ;)Na samym dole na głównej masz dostęp do części funkcji z asystenta. 2. Opcje moderki (4 buttony) przy każdym temacie latają sobie po ekranie - albo przykleić na stałę, albo wywalić - pojawiające się znikąd przyciski mnie denerwują.Buttony szybkiej interakcji z tematem pojawiają się po najechaniu na pole tematu w działach i jest to super sprawa, nareszcie można obyć się bez zaznaczania i zjeżdżania w dół strony. Szybka odpowiedź jest wygodna i nie ma co się czepiać. 1. Proponuję szerokość taką jak na obrazku, 2. wywalić te ocenianie postów i 3. dodać fajny addon, który jest na pclab, pokazujący, czy dany post był już raportowany czy nie. Zapobiegnie to spamowaniu userów tego samego wątku itp.1. Szerokość jest OK, będą większe avatary to wszytko się ładnie skomponuje. I nie waż mi się czepiać centrowania które jest bardzo fajne! 2. Zaproponowałem fajne wykorzystanie oceniania, niekoniecznie trzeba to wywalać. 3. NIe ma potrzeby, dla na to żaden problem a wręcz czasem korzyść jak kilka osób raportuje ten sam post. Silnik PM się zmienił bo odpowiedzi będą wyświetlane w formie wątków jak np. w Gmailu a nie jak dotychczas w postaci pojedynczych wiadomości. Wydaje mi się, że po przekonwertowaniu wrócą na swoje miejsce. Ja tam o czyszczeniu i backupie pisałem, na wszelki wypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 7. Rzeczywiście Quickrepley na CleanCut pakuje się na stopkę. Wróć! Inaczej - stopka ląduje na QR. Dlaczego? Proste: float:left/right/whatever - obiekty mające ustawione float są ignorowane przy automatycznym dopasowaniu wysokości. 8. Czy skiny z IBP 2.x są całkowicie niekompatybilne (inne funkcje i układ), czy tylko rozjeżdża się na nich strona? Stylish jednak działa na topic_prefix. Ale niczego to nie zmienia, bo ten cholerny napis ma tło z Webkit. Może to wyda się szalone, ale odłączcie na próbę modul Webkit. Śmiem twierdzić, że forum dostanie kopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 8 czy te wszystkie ramki i inne wodotryski muszą być tak ogromne? może zmniejszcie to o 20% aby odstępy były mniejsze (np lista tematów) ogółem teraz jest dużo lansu mało tekstu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Ja mam nadzieje ze powroci w jakis sposob stara wersja skinu Pure Red/Blue. Nowy Czerwony jest beznadziejny i slabo czytelny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Proponuję porzucić na jakiś czas temat themów i zająć się funkcjonalnością forum. Jak wszystko będzie działać to można myśleć o wyglądzie. Rozsądnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Rozsądnie. 1. Na początek wyłączyć tryb advanced dla MCE w quick reply oraz w quickedit! 2. Proponowane zmiany: #forum_footer {display: none} div.quote {background-color: #efefef;} div[class=error message]{display: none} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Rozumiem, że ten advanced w MCE to ilość opcji w szybkiej odpowiedzi i edycji? Jeżeli tak to jestem za ich uproszczeniem. Jeżeli jednak chodzi o efekt slide'u to niech was ręka Buddy broni wyłączać mi ten efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) [img/]http://img85.imageshack.us/img85/3820/postxgu.png[/img] Proponuję szerokość taką jak na obrazku, wywalić te ocenianie postów podbijam, ta kolumna powinna być węższa, wyrównanie nie robi różnicy Zauważyłem, że do 'podobnych tematów' trafiają topici z giełdy, trochę dziwne. Edytowane 1 Marca 2010 przez westsajd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Dobra jeżeli chodzi o funkcjonalność. Dlaczego jak klikniemy w linka na forum otwiera się w tym samym oknie i tracimy obraz forum. Jest to nie do przyjęcia! Proszę o poprawienie tego bug'a. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Dobra jeżeli chodzi o funkcjonalność. Dlaczego jak klikniemy w linka na forum otwiera się w tym samym oknie i tracimy obraz forum. Jest to nie do przyjęcia! Proszę o poprawienie tego bug'a. Pzdr Co za problem klikać scrollem żeby otworzyło się w nowej karcie (przynajmniej w FF tak jest, ale zakładam, że inne przeglądarki też mają ustawione to jakoś przyjemnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 A ja popieram chemicznego, na starym IPB kliknięcie na odnośnik skutkowało otworzeniem nowej zakładki z zawartością, na nowym - tak ja pisał kolega.I to niezależnie od tego że mam ff odpowiednio skonfigurowanego (jeżeli chodzi o zakładki etc.). Jak dla mnie do poprawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Na takich ustawieniach w CleanCut da się już żyć: #forum_footer {display: none} div.quote {background-color: #efefef;} div[class=error message]{display: none} #fast-reply_toolbar_1 {display:none} #fast-reply_toolbar_2 {display:none} #fast-reply_toolbar_3 {display:none} #footer_utilities {display:none} #board_footer{display:none} #mod_tools {font-size: 14px; font-weight: bold;} #board_statistics {display: none} Jeszcze tylko nagłówek cytowanego fragmentu oraz ramka jest zielona, ale to już ponad możliwości Stylish... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 No faktycznie też tak można. Dalsze ułomności. Przyciski odpowiedz/cytuj mają tą samą funkcję. Jak klikniemy odpowiedz cytuję daną osobę, takie zadanie zwykle miał przycisk cytuj. Rozwijane menu (na dole strony) działa na pół gwizdka. Po wybraniu działu trzeba klikać dodatkowo "go"/ "wykonaj". Zwykle wystarczyło kliknąć na dany dział i już ładowało, a teraz trzeba wybrać dany dział i nacisnąć dodatkowo "go"/"wykonaj" :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Na takich ustawieniach w CleanCut da się już żyć: Jeszcze tylko nagłówek cytowanego fragmentu oraz ramka jest zielona, ale to już ponad możliwości Stylish... Da się w tym stylishu zmienić rozmiar tej kolumny, którą dałem na screenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Nadal jest tak pusto i brzydko w tej kolumnie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Podoba mi się opcja, że nie trzeba oddzielnego konta do Trackera - wielki plus. Szkoda tylko, że tracker nie działa... "You did not fill out all of the required information under 'Additonal Information'" - przy próbie opisania na ten temat: PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Moja uwaga: Do tego za Chiny Ludowe nie pasi mi zielone tło napisu [Przylepiony]. To też można by poprawić. ath: Takie coś przesuwa do lewej krawędzi posta: div[class=rep_bar clear right] {left: 230px}Można przesunąć bardziej (na 20px), ale przy krótkich postach panel wjeżdża na panel ostrzeżeń czy inne tam badziewia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Nadal jest tak pusto i brzydko w tej kolumnie? ;) Szczerze ? Tragicznie. :] Nie cierpię tego stylu ala vista, duże ikony, oczojebne kolory, słitaśne przyciski i ogromne avatary. Halp. :( Muszę się stylishem chyba zabawić, bo inaczej to mnie czeka lo-fi. :lol2: edit: a se pierdzielne dużego house'a, macie haha Edytowane 1 Marca 2010 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Nie ma nic gorszego niż zmiana layoutu czy wersji czegokolwiek. Ale cóż, już się przyzwyczaiłem że nikt nie umie usiedzieć na [gluteus maximus] i z czasem musi coś zmienić mimo iż jest idealnie i zmiana absolutnie potrzebna nie jest. Ileż to już programów czy serwisów zostało w ten sposób srieplodonych. Fail. Rzeczywiście fail. Ford T był tak fajnym samochodem, a teraz wymyślili jakieś bajery. Elektryczny rozrusznik zamiast normalnego kręcenia korbką. Po cholerę to komu. Wiem, że forum nie jeszcze gotowe w 100%, ale mam nadzieję, że zniknie licznik postów użytkownika oraz zainteresowania w mini profilu przy postach użytkowników. Była to jedna z najlepszych rzeczy w poprzedniej wersji forum, że informacje te nie były wyświetlane. Nikt nie zwracał wtedy uwagi na to ile kto postów pisze, lecz na ich treść. Nie znam innego forum, na którym informacje te są ukryte (zwłaszcza licznik postów) Będzie usuwane sukcesywnie z kolejnych skórek. Niestety ale skórki to porażka. Żadna mi sie nie podobała od momentu zmiany seriwsu na purepc.pl , musiałem sie zmuszać do przyzwyczajenia. W tym momencie wiekszość rzeczy jest do poprawy. O której mówisz? Moja skrzynka odbiorcza się posypała. Mam nadzieję, że to przez chwilową niedyspozycję forum z okazji upgradu. Poleciały mi wiadomości dość ważne dla mnie. Dla osób posiadających duże ilości wiadomości może zająć jeszcze kilka godzin zanim wszystkie będą dostępne. Do poprawki jest tak wiele rzeczy, że głowa mała. Na początek: 1. Skóry są przyciężkawe i oparte o jeden zryty, przeładowany JSem szablon. Obecnie najlepszą funkcjonalność ma LoFi! 2. Opcje moderki (4 buttony) przy każdym temacie latają sobie po ekranie - albo przykleić na stałę, albo wywalić - pojawiające się znikąd przyciski mnie denerwują. 3. Na kij przy QuickRepley jest włączone TinyMCE czy inne badziewie? Jak będę chciał przyciski, to wcisnę Repley. 4. I czemu do jasnej ciasnej Stylish nie może zmienić paskudnego tła [Przyklejony] na inne? Żadne z powyżsych nie działają Raz zmienia się podtytuł tematu, raz napis na belce subforum. 5. Tak jak kolega wyżej, nie mam wiadomości w skrzynce. 6. Na kij w edycji posta jest MCE? 1 - jakoś nie widzę tych ton JS. Widzę za to dużo lepszy kod niż w 2.3 który pozwala na sensowniejsze sterowanie wyglądem CSSami i który nie powoduje aż takich palpitacji przy przeglądaniu 3/6 - bo masz ustawione w opcjach? Domyślnie edytor WYSIWYG jest wyłączony. 7. Rzeczywiście Quickrepley na CleanCut pakuje się na stopkę. Wróć! Inaczej - stopka ląduje na QR. Dlaczego? Proste: float:left/right/whatever - obiekty mające ustawione float są ignorowane przy automatycznym dopasowaniu wysokości. 8. Czy skiny z IBP 2.x są całkowicie niekompatybilne (inne funkcje i układ), czy tylko rozjeżdża się na nich strona? Stylish jednak działa na topic_prefix. Ale niczego to nie zmienia, bo ten cholerny napis ma tło z Webkit. Może to wyda się szalone, ale odłączcie na próbę modul Webkit. Śmiem twierdzić, że forum dostanie kopa. 7. Zgłoszone 8. Całkowicie. Dobra jeżeli chodzi o funkcjonalność. Dlaczego jak klikniemy w linka na forum otwiera się w tym samym oknie i tracimy obraz forum. Jest to nie do przyjęcia! Proszę o poprawienie tego bug'a. Pzdr target="_blank" nie bez powodu został usunięty ze specyfikacji i bardzo dobrze. To moja przeglądarka i ja chce decydować czy coś ma się otworzyć w nowym oknie czy nie a nie twórca jakieś witryny. Po to w każdej przeglądarce jest możliwość otwierania odnośnika w nowej karcie/oknie i po to użytkownik ma możliwość wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Podoba mi się opcja, że nie trzeba oddzielnego konta do Trackera - wielki plus. Szkoda tylko, że tracker nie działa... "You did not fill out all of the required information under 'Additonal Information'" - przy próbie opisania na ten temat: PurePC.pl - Forum Dyskusyjne (...) Trzeba podać rodzaj przeglądarki jako 'Additonal Information'", jeżeli tego nie zrobisz będzie wywalać taki błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Trzeba podać rodzaj przeglądarki jako 'Additonal Information'", jeżeli tego nie zrobisz będzie wywalać taki błąd. Haczyk w tym, że teraz w PureRed widzę cały ten panel (przeglądarka, skórka, istotność itp). Na CleanCut tego nie było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Jak dla mnie jest spoko. Jednakże mam jedno ale: forum działa teraz 2-3 razy wolniej... Edit: zmieniam zdanie... 5-6 razy wolniej! Edytowane 1 Marca 2010 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) (...) 3/6 - bo masz ustawione w opcjach? Domyślnie edytor WYSIWYG jest wyłączony. Wysiwyg różni się od zwykłego tylko pokazywaniem (lub nie) obrazków w polu edycji. Odrobinę zgodzę się z ULISSESEM - nie bardzo mi to potrzebne przy pisaniu szybkich odpowiedzi. Większą kontrolę i tak mam pisząc tagi ręcznie (ale może jestem wyjątkiem). Edit: zmieniam zdanie... 5-6 razy wolniej! Nooo... baza nie bangla jeszcze do końca jak trzeba, czy coś z cache? Czas generacji strony przy 15 zapytaniach mam, pisząc te słowa, 0.16s... widziałem koło południa 8 zapytań i 0.26s (główna). .:.:edit:.:. Co ze starymi PW? Będą, czy spisać na straty? Edytowane 1 Marca 2010 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...