Skocz do zawartości
marco

IPB 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

A co robić ze spoilerami które teraz nie działają?

@DOWN dzięki

EDIT

A co robić z tym kodem który się tam sam pojawił wokół spoilerów? Wywalać to?

Np

<div class="spoilbody"> <div class="spoilheader" onMouseDown="javascript:if(this.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display == 'none')   this.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display = 'block'; else this.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display = 'none';">[b][u] »

123 próba nowego kodu...

Edytowane przez marco
test, sorry ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stos tego kto chce wywalić prof. blu. do dziś nie mogę otrząsnąć się po utracie Darknessa :angry. Professional to na razie jedyna skórka którą używam dłużej niż kilka h

Darkness[']

Edytowane przez Arni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)target="_blank" nie bez powodu został usunięty ze specyfikacji i bardzo dobrze. To moja przeglądarka i ja chce decydować czy coś ma się otworzyć w nowym oknie czy nie a nie twórca jakieś witryny. Po to w każdej przeglądarce jest możliwość otwierania odnośnika w nowej karcie/oknie i po to użytkownik ma możliwość wyboru.

Imho głupota, a górnolotne teksty o wolności wyboru to :D . Już od kilku ładnych dni staram się przestawić i ciągle muszę mieć to świeżo w pamięci i nie zawsze uda się kliknąć rolkę :sad:

A tak btw co popsułem w tym poście Geforce Gtx 400 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 12 klikając w linka otwiera się (po ludzku) w nowej karcie. Co można zrobić aby nagminnie psuć tak posty? :D pzdr

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z opiniowaniem postów? Wyleci w końcu ten ficzer, czy trzeba do niego przywyknąć? Bo na razie nic dobrego z tej opcji nie wynika ;]

dobrze, że można się samemu plusować :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grobel zaraz ci ustawię -127 i przestaniesz w końcu narzekać bo będziesz mieć prawdziwy powód by plusować siebie.

Co ci przeszkadza ten system? Nadużyć nie zauważyłem, nie ma powodów by cokolwiek wyłączać.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grobel zaraz ci ustawię -127 i przestaniesz w końcu narzekać bo będziesz mieć prawdziwy powód by plusować siebie.

Odpowiedź na poziomie - gratulacje.

Co ci przeszkadza ten system?

Odwracając kota ogonem:

co mi daje ten system?

Nadużyć nie zauważyłem, nie ma powodów by cokolwiek wyłączać.

Na motoryzacji był post ULLISSES'a, który niestety już skasował. Chodzi oczywiście o kilku asów którzy minusują ludzi za którymi nie przepadają (bez względu na zawartość postu).

Powody są, z czym na pewno spora część użyszkodników i moderki się zgodzi. Na razie tylko ty obstajesz przy tym bezużytecznym ficzerze.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Dziękuję. Wiedziałem, że Ci się spodoba.

2. Skoro nic nie daje i zarazem nie przeszkadza to w czym rzecz?

3. Jeden post za który posypały się minusy? Oh...

Jestem przeciwnikiem tego typu nowinek ale ta zupełnie nie przeszkadza i nie widzę powodu Twojego niezadowolenia.

Buziaczki.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grobel ma zapewne na myśli post, w którym prosiłem (nie wprost) użytkownika draak o zaprzestanie nagminnego minusowania postów KvM. Jak się jednak dowiedziałem, KvM robił to samo wobec niego, więc bawią się chłopaki między sobą.

Obecnie jeden ma -3, drugi +7.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3. Jeden post za który posypały się minusy? Oh...

Proponuję przeczytać wątek o biernym paleniu :mrgreen:

Jestem przeciwnikiem tego typu nowinek ale ta zupełnie nie przeszkadza i nie widzę powodu Twojego niezadowolenia.

Nie jestem niezadowolony, tylko zadaję pytanie.

Widzę, że już dzieciaki zaczynają zabawy w minusowanie. Nic tylko czekać, aż jakiś obdarowany procentami troll założy sobie kilka kont i zacznie minusować twoje posty (mnie coś takiego spotkało na innym forum).

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie przeszkadzałoby mi to. Mam gdzieś czy będę miał +1000 czy -724, nie zależy mi na sympatii innych użytkowników.

Ja widziałem zalety ale może rzeczywiście za dużo oczekiwałem od internetowej społeczności. Gdzieś tam nawet pisałem jak widzę funkcjonowanie +-.

Róbcie jak chcecie. Mi tam system nie przeszkadza, jeżeli większość jest za jego wywaleniem to proszę bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie przeszkadzałoby mi to. Mam gdzieś czy będę miał +1000 czy -724, nie zależy mi na sympatii innych użytkowników.

Ja widziałem zalety ale może rzeczywiście za dużo oczekiwałem od internetowej społeczności. Gdzieś tam nawet pisałem jak widzę funkcjonowanie +-.

Róbcie jak chcecie. Mi tam system nie przeszkadza, jeżeli większość jest za jego wywaleniem to proszę bardzo.

Myśle że to miałoby zalety ale gdyby tylko możnabyło dawać same plusy i sobie samemu nie dałoby sie tego robić.
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użyszkodnicy z dużym przebiegiem znają już potencjalne zachowania większości ludzi, którym dasz takie narzędzie.

Znam przypadki z innego forum, że po próbie zwrócenia komuś uwagi zostawało się ostrzeliwanym krytyką po każdym napisanym poście. PW z przezwiskami to też był, praktycznie, standard. Głównie przez to, że przewagę na forum miała młodzież 15-18 lat, której bardzo łatwo było nadepnąć na odcisk. Gdyby był tam ficzer pluso-minusowy, to, gdyby komuś zależało, miałby zapewne codzienny harmonogram postów i tematów, w których sadziłby minusy, bo ktoś mu się nie spodobał. Coś jak "kawa o 8, minus w temacie...".

Hmm... każdy rozsądny i szanujący się człowiek sam sobie plusa nie da. To tak, jakby uczniak w szkole wystawiał sobie ocenę ze sprawdzianu (co nie jest, oczywiście, niemożliwe).

A ta opcja tutaj... myślałem, że nie skorzystam, ale, o dziwo- staje się coraz bardziej przydatna.

Jeżeli widzę, że ktoś ma odrobinę zielonego/czerwonego przy poście, to z ciekawości przeczytam, a oprócz tego przejrzę jeszcze całą dyskusję (poddyskusję -o, fajny wyraz :Q), do której post się odnosi. Czasem nawet wrzucę plus, czy minus, nie przez to, że ktoś ma -940, czy +666, ale przez to, że albo się zgadzam, albo nie. W takim kształcie nie mam nic przeciwko.

Mogłoby nawet ukrywania nie być. A przynajmniej nie przy takich progach. Posty poniżej 10 z minusem widziałem może dwa razy na forum, z czego raz bodaj niesłusznie, a drugi- tutaj, parę tematów niżej :D

Plus 65? Dla mnie kosmos.

Edytowane przez m4r
  • Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście też jestem za wyrzuceniem tego. Zauważyłem już w kilku topicach, że ludzie minusują tych, którzy zwyczajnie mają inne poglądy od nich, mimo że wyrażają je w normalny sposób.

Przy okazji, ostatnio zauważyłem formę reklamy, podkładającą linki do niektórych słów w poście (np. ktoś pisze 'karta graficzna' i zamienia się to w link do sklepu z kartami). Rozumiem, reklama reklamą, ale imo jest to jedna z bardziej denerwujących jej form. To już tak zostanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy okazji, ostatnio zauważyłem formę reklamy, podkładającą linki do niektórych słów w poście (np. ktoś pisze 'karta graficzna' i zamienia się to w link do sklepu z kartami). Rozumiem, reklama reklamą, ale imo jest to jedna z bardziej denerwujących jej form. To już tak zostanie?

Nie będzie. Pisałem o tym już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie strasznie się pogubiłem

Czy jest jakaś opcja która wyswietli wszystkie moje tematy i wszystkie moje posty?

W profilu jak klikne, to pokazuje kilka ostatnich....i za nic nie umie sie dogrzebać do starszych:|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie strasznie się pogubiłem

Czy jest jakaś opcja która wyswietli wszystkie moje tematy i wszystkie moje posty?

W profilu jak klikne, to pokazuje kilka ostatnich....i za nic nie umie sie dogrzebać do starszych:|

W profilu po lewej:

Znajdź tematy / posty

albo ze skróconego menu profilu dostępnego obok posta (taka ikonka obok nicka) są odpowiednie ikony prowadzące w to samo miejsce.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi