zzizzy Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Dokładnie - najlepiej zostawić 2, 3 skóry (jasna, ciemna i mobile), a nie pozostawiać kilkunastu, z których właśnie 2 będą najczęściej używane. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeth Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 To ja im podrzuciłem pomysł ma tego skina i teraz Wam go daję bo tamto forum ssie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 A to ty jakimś właścicielem tej skóry jesteś, czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Dokładnie - najlepiej zostawić 2, 3 skóry (jasna, ciemna i mobile), a nie pozostawiać kilkunastu, z których właśnie 2 będą najczęściej używane. Bez przesady! Zmniejszyć ok ale 5-6 jest bardziej rozsądne. Ludzie nie sa czarno biali mają różne upodobania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Bez przesady! Zmniejszyć ok ale 5-6 jest bardziej rozsądne. Ludzie nie sa czarno biali mają różne upodobania ;)Dlatego niektóre fora mają jeden przygotowany skin w kilku wariantach kolorystycznych. 5-6 to też dużo jeżeli chodzi o ilość zupełnie różnych skinów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Kolory to co innego, wtedy mogą być 3 różne w np 2-3 wariantach kolorystycznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Skórka Surface-New, która jest obecnie ustawiona jako domyślna strasznie u mnie przycina podczas scrollowania strony. Czy u Was też tak się dzieje? Używam Opery, nie wiem jak na innych przeglądarkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) Jak zobaczyć swoje stare posty i tematy ? ostanio gdzies widziałem taką opcji na IP 3.0 ale za cholere nie moge tego teraz znaleźć. Edit, chyba poniżej zdjęcia profilu ale i tak nie ma wszystkich wyników.. Edytowane 23 Września 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Prawy górny róg forum -> mój profil -> profil -> Znajdź moją zawartość (po lewej stronie pod statusem ostrzeżeń). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Czy cos sie dzis popsulo? Najpierw forum bylo niedostepne a teraz nie bangla Wyswietl Nowa Zawartosc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 WNZ działa, wcześniejszy pad potwierdzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 "Wyświetl nową zawartość" nie działa - przynajmniej mi i jak widać koledze 2 posty wyżej. Skóra CleanCut. Ale jak fajnie forum zasuwało po padzie - cud, miód i orzeszki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Mnie także nie działa, więc raczej wyklucza to problem przeglądarki. CleanCut, FF 3.6.10 Edytowane 30 Września 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) WNZ? Działa. EDIT To na IP.Board Edytowane 1 Października 2010 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Jestem w grupie osób którym nie działa. /edytka - skóra deflection Edytowane 30 Września 2010 przez stolara 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Jak już zgłaszacie problem, to pasuje podać nazwę skóry - Marek ma ciekawsze zajęcia niż latanie po Waszym profilu w celu ustalenia tego drobiazgu. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) OK. WNZ nie dziala. CleanCut na Firefox 3.6.10 i pod defaultowa przegladarka HTC Desire :) Edytowane 30 Września 2010 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) WNZ nie działa. Pure red, Firefox 3.6.10. Edytowane 30 Września 2010 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) WNZ działa, z jednym małym ale - pokazuje posty napisane do godziny 3. z minutami. Już pokazuje aktywne tematy na bieżąco. Edytowane 1 Października 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Ok przyczyna była dosyć durna. Serwer padł ze względu na problemy z zasilaniem i sphinx został brutalnie wyłączony. Okazało się, że uszkodzeniu uległ główny indeks który jest jednak przebudowywany w nocy i problem jest *chyba* rozwiązany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Zauważyłem ze na CleanCut mało co działa... Na innych skórkach moge "modować" posty na CC już z tym gorzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...