humax5400 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Szukam Notebooka, w którym mógłbym zamontować 2 dyski twarde. Mam dysk OCZ Vertex 60GB i chciałbym go mieć na system, i dodatkowo na magazyn miałbym 500GB. I teraz pytanie. Wiem, że są laptopy z możliwością użycia 2 dysków. Wiem, że jest to DELL E6400 Latitude, ale chciałbym mieć możliwość wyboru. Co polecacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Toshiba Qosmio - cala seria. Lecz sa to spore i mocne lapki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jeżeli szukasz netbooka - http://itbiznes.pl/art37149.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Netbook mnie nie interesuje. Qosmio też nie bo jest za drogi. Nie interesują mnie gry, chociaż dobrze by było mieć hdmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 dell vostro 1700 ma mozliwosc zainsalowac 2dyski , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Do większości 17" włożysz 2 dyski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...