sined Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Witam! Mam wielki problem, jestem posiadaczem systemu windows vista home basic SP1, system działał już 1,5 roku. Ale teraz zaczął już strasznie mulić. Zaintersowałem się progsem Vista Manager. Przeinstalowałem sterowniki, defragmentowałem dysk, usunąłem pliki tymczasowe, usunąłem duplikujące się pliki. Dało to efekt, nawet duży. Zostało mi tylko wyczyścić rejestr. Ale on znajduje mi bardzo dużo niepoprawnych kluczy-aż 2186!!! Czy to normalne? Co prawda bardzo dużo używam komputera, dużo gram i instaluje programów. Trochę grzebałem. No i komputer przez 1,5 roku nie był niczym skanowany... Czy to jest bezpieczne takie czyszczenie rejestru? Co może się nie powieść? Proszę o szybką pomoc w rozwiązaniu sytuacji. Rozwiązany!!! Spróbowałem to zrobić, i pomogło. Nic złego się nie stało. Wręcz przeciwnie-komputer znacznie przyspieszył!!! A więc temat uważam za zamknięty. Edytowane 13 Czerwca 2009 przez sined Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...