Feluke Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Tak mi sie troche nudzilo wiec postanowilem sie pobawic moim nowym nabytkiem (skanerem Plustek U24). A oto i rezultaty mojej nudy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 a co to za paskuda ?? wyglada jak jakis m64 albo cus podobnego :P:P edit - slepy jestem... to jest riva 128 ??? wow :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 edit - slepy jestem... to jest riva 128 ??? wow :oTak to jest riva 128ZX i nie ma sie czym podniecac. Moze jeszcze cos zeskanuje :) P.S. To jest skaner ktory moze skanowac do pewnej odleglosci. Podswietle sobie obudowe lampka nocna i postawie obok skaner i calego kompa zeskanuje. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 P.S. To jest skaner ktory moze skanowac do pewnej odleglosci. Podswietle sobie obudowe lampka nocna i postawie obok skaner i calego kompa zeskanuje. Hehe kazdy skaner tak robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 P.S. To jest skaner ktory moze skanowac do pewnej odleglosci. Podswietle sobie obudowe lampka nocna i postawie obok skaner i calego kompa zeskanuje. Hehe kazdy skaner tak robi :) Moze i kazdy ale jak robilem skanerem sprzed 2 lat to 5cm od szkla nic juz nie bylo widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 P.S. To jest skaner ktory moze skanowac do pewnej odleglosci. Podswietle sobie obudowe lampka nocna i postawie obok skaner i calego kompa zeskanuje. Hehe kazdy skaner tak robi :) Moze i kazdy ale jak robilem skanerem sprzed 2 lat to 5cm od szkla nic juz nie bylo widac.Zależy od matrycy(tak to się chyba nazywa) CCD skanuje "na odległość" a CIS nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 A ten antyk poznajacie: Zeskanowane skanerem Agfa Snapscan e25. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Nie widzialem szczerze mowiac ze jest duza roznica w odlegloscia na ktora skanuja te 2 typy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 ----->>>>LoveBeer Uwazasz ze riva tnt 2 m64 jest gorsza od innych?? to sie mylisz :wink: moja sie kreci jak zadna inna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 8) zeskanujcie swoje twarze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A ten antyk poznajacie: Zeskanowane skanerem Agfa Snapscan e25. hehe to jest trident 512kb czy tez moze mial az 1mb pamieci ? ;]]]Sam kiedys mialem takiego ale 1mb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A ten antyk poznajacie: Zeskanowane skanerem Agfa Snapscan e25. Też mam taki skaner - jest the best !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...