fmshelby Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Cześć wam, od jakiegoś czasu zabieram się do tematu stworzenia teamu OC. jakiś czas temu pojawiła się ciekawa oferta i postanowiłem działać. Zebrałem ekipę nie istniejącego już 3d-info i założyliśmy 3d-info OC Team. Czym się chcemy wyróżnić - chcieli byśmy aby naszych overclockerów nie zatrzymywały sprawy finansowe związane ze sprzętem, znaleźliśmy "opiekuna" który obiecał dostarczać sprzęt do testów (głównie różnego rodzaju chłodzenie) w dodatku zbudowaliśmy autorki system składkowy "squadak" który niewielkim wysiłkiem finansowym umożliwi zbudować bazę sprzętową dla forum. Jako że chcieliśmy skupić się na samym OC zrezygnowaliśmy z naszej dotychczasowej strony i weszliśmy pod skrzydła małego kameralnego forum. Na tą chwilę bierzemy udział w 2 dużych rankingach (kto śledzi ten pewnie już o nas słyszał). Sprzeciwiamy się idei zjednoczonego teamu bo zabija on rywalizację wewnątrz krajową, a jeśli w kraju nie ma rywalizacji to za granicą mają szanse startować tylko pojedyńczy zapaleńcy Nie chcemy skupiać się jedynie na rankingach - chcemy być wszędzie gdzie dzieje sę coś związanego z OC (zawody i turnieje) I teraz tak... potrzebujemy jeszcze kilka osób (myślę że jakieś 7), nie mamy dużych wymagań, zapraszamy nawet zupełnych nowicjuszy (których chętnie podszkolimy). Jeśli ktoś jest zainteresowany taką zabawą niech wpisuje się w tym temacie lub do mnie na PW to podam więcej danych. Jeśli ktoś chce jakoś skomentować pomysł to również serdecznie zapraszam do wypowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 To nie jest pclol żeby nie można podawać linków do serwisów krajowych więc poproszę w tym temacie link do forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 wysatrczy 3d-info wklepac do google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...