Skocz do zawartości
fmshelby

Overclocking Team Rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wam, od jakiegoś czasu zabieram się do tematu stworzenia teamu OC. jakiś czas temu pojawiła się ciekawa oferta i postanowiłem działać. Zebrałem ekipę nie istniejącego już 3d-info i założyliśmy 3d-info OC Team.

Czym się chcemy wyróżnić - chcieli byśmy aby naszych overclockerów nie zatrzymywały sprawy finansowe związane ze sprzętem, znaleźliśmy "opiekuna" który obiecał dostarczać sprzęt do testów (głównie różnego rodzaju chłodzenie) w dodatku zbudowaliśmy autorki system składkowy "squadak" który niewielkim wysiłkiem finansowym umożliwi zbudować bazę sprzętową dla forum. Jako że chcieliśmy skupić się na samym OC zrezygnowaliśmy z naszej dotychczasowej strony i weszliśmy pod skrzydła małego kameralnego forum.

Na tą chwilę bierzemy udział w 2 dużych rankingach (kto śledzi ten pewnie już o nas słyszał).

Sprzeciwiamy się idei zjednoczonego teamu bo zabija on rywalizację wewnątrz krajową, a jeśli w kraju nie ma rywalizacji to za granicą mają szanse startować tylko pojedyńczy zapaleńcy

Nie chcemy skupiać się jedynie na rankingach - chcemy być wszędzie gdzie dzieje sę coś związanego z OC (zawody i turnieje)

I teraz tak... potrzebujemy jeszcze kilka osób (myślę że jakieś 7), nie mamy dużych wymagań, zapraszamy nawet zupełnych nowicjuszy (których chętnie podszkolimy). Jeśli ktoś jest zainteresowany taką zabawą niech wpisuje się w tym temacie lub do mnie na PW to podam więcej danych.

Jeśli ktoś chce jakoś skomentować pomysł to również serdecznie zapraszam do wypowiedzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi