ABI-FOX Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Tytuł tej wiadomości z pewnością nie stanowi niespodzianki dla czujnych graczy. Fakt, że Mirror's Edge miało być trylogią, znany był nam jeszcze przed premierą pierwszej odsłony przygód zwinnej Faith. Dzisiaj mamy potwierdzenie od przedstawiciela EA – Mirror's Edge 2 powstaje. „Mirror's Edge było ryzykownym posunięciem. Śmiałym, innowacyjnym i inspirującym. Grze było daleko do perfekcji. Chcielibyśmy, by sprzedała się w większej ilości kopii, mimo tego, że ogólnie rzecz biorąc sprzedała się lepiej, niż ludzie myślą,” powiedział podczas zakończonych targów Patrick Soderlund, jeden z wice-szefów Electronic Arts. „Na pewno zobaczycie kolejne Mirror's Edge. To tylko kwestia czasu. Nad grą już pracuje niewielki zespół i jesteśmy bardzo tym podekscytowani.” Bardzo to miła wiadomość – gigant nie zamierza porzucać nowych marek tylko dlatego, że nie osiągnęły one finansowego poziomu uznanych serii. Co do zawartości sequela i ewentualnej daty premiery – nie wiadomo praktycznie niczego. Szef EA Games, Frank Gibeau, miał to do powiedzenia o pierwszym ME: „To było świeże podejście, które całkiem nieźle poradziło sobie w Europie, ale nie tak dobrze w USA. Myślę, że gra ucierpiała nieco z powodu braku multiplayera oraz z ogólnej krótkości rozgrywki.” Nie sposób się z nim nie zgodzić. Miejmy nadzieję, że studio deweloperze wzięli sobie do serca wszystkie sugestie (te dotyczące nie najlepszej fabuły również) i zaoferują nam naprawdę dobrą grę. źródło: gry-online.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Dobra wiadomość. Pierwsza część IMHO była REWELACYJNA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Niec h dodadza ciut lepszy tryb FPP i Hit murowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Rewelacyjna moze i nawet byla ale oby druga byla dluzsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikalk Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Brakuje mi kilku rzeczy w tej grze xD ale dobrze, że idzie druga odsłona ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 mam ta gre caly czas na dysku i znam ja na pamiec. jaram sie druga czescia jak dziecko. :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Pierwsza część jest genialna i dość wymagająca szczególnie przy pierwszym podejściu. Przynajmniej ja w pewnych momentach odlatywałem z nerwów gdzie by gdzieś wskoczyć wykonywałem z 20, nawet z 30 podejście a zapis stanu gry robiony był trochę wcześniej i za każdy razem trzeba było wpierw dobiec do krytycznego miejsca aby znowu zaliczyć glebę :lol2: i tak w kółko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ja utknąłem w takim miejscu mniej więcej w 30% gry i zabrakło mi ochoty na dalszą grę. Wrócę jak będę miał więcej czasu na to. Ale przyznam, że gra baardzo wciąga i myślę, że jak ją ukończę to chętnie zagram w 2. Oczywiście na X360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Mirror's Edge 2 już prawie oficjalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Świetnie :-) Jak tylko pojawi się taka możliwość złożę preorder na kolekcjonerkę ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...