Jacek198 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Gdzie można kupić wentylator do Volcano 7+, 70x70 mm produkcji thermaltake. W necie albo w poznaniu !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 www.allegro.pl nie raz tam widzialem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 www.allegro.pl nie raz tam widzialem ;p Nie ma kurde :( teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 www.allegro.pl nie raz tam widzialem ;p Nie ma kurde :( teraz http://www.4max.com.pl/index1.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 www.allegro.pl nie raz tam widzialem ;p Nie ma kurde :( teraz http://www.4max.com.pl/index1.htm Tam mają tylko 60x60 lub 80x80 ja potrzebuje 70x70 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 zrob ta przejsciowke na wentyla 80 o ktorej pisalem w 2 watku balcha aluminowa 0.5mm kosztuje grosze a bedziesz jej potrzebowal gora 30cm x 15cm - jak dobrze poszukasz to taki kawalek dostaniesz za pare browarkow w jakism zakladzie zajmujacym sie obrobka balchy jak nie wierzysz ze taki patenty dobrze dzialaja to zerknij tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18177 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Nie che mi sie bawić w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a albo orginalne V7+ albo nowy cooler :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Nie che mi sie bawić w takie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> albo orginalne V7+ albo nowy cooler :) powiem Tobie ze to sie robi szybko - ja do starego kompa na Celku 1000 robilem podobna przejsciowke na wentylator 60 (radiator miedziany przystosowany do 50) w jakas godzine - razem z przeniesieniem wzoru z papieru na blache, wycinaniem i zaginaniem - i teraz mam na tej 60 przy 8V chlodniej o jakies 3-4*C niz na 50 przy 12V (a ile ciszej) 8) ale Twoja sprawa - ja po prostu sam za wszystko place wiec nie szastam kasa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Nie che mi sie bawić w takie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> albo orginalne V7+ albo nowy cooler :) powiem Tobie ze to sie robi szybko - ja do starego kompa na Celku 1000 robilem podobna przejsciowke na wentylator 60 (radiator miedziany przystosowany do 50) w jakas godzine - razem z przeniesieniem wzoru z papieru na blache, wycinaniem i zaginaniem - i teraz mam na tej 60 przy 8V chlodniej o jakies 3-4*C niz na 50 przy 12V (a ile ciszej) 8) ale Twoja sprawa - ja po prostu sam za wszystko place wiec nie szastam kasa :P Tata sie uparł że musi być orginał :( nie namówie go nawet na CPC nie chaił sie zgodzić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ... nie namówie go nawet na CPC nie chaił sie zgodzić :(cale szczescie ze masz rozsadnego ojczulka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ... nie namówie go nawet na CPC nie chaił sie zgodzić :(cale szczescie ze masz rozsadnego ojczulka :) No nie powiem on by intela kupił bo droższy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jak twoj stary taki chojrak to nie ci kupi nowy cooler,a po tym ci zostanie radiator,moze kiedys sie przyda do pociecia na graficzna lub chipset Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Che kupić nowy ale V7+ mi sie podobał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ciac radiator od V 7+ 8O :) przeciez to grzech ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...