Cinu Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Chodzi mi oto, ze mam modem Neti i niechce kupowac specjalnie routera. Chce zrobic cos takiego, że w jednym kompie bedzie podłączony modem a drugi komputer bedzie podłączony do tego pierwszego komputera i bedzie korzystać z internetu podłączonego do tego 1. podobno jest to możliwe tylko nie wiem jak to zrobić. Prosze opisac mi to krok po kroku i czego mam użyć. Z góry dzięki PS: 1 komp ma Windows XP Home Edition // 2 Windows Vista Oile to coś zmienia /// nie było odpowiedniego działu to dodałem tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 każdy z komputerów musi być wyposażony w kartę sieciową. Musisz kupić kabel sieciowy cross - jeśli karty są nowe, to może być normalny. W jednym kompie z netem właczasz udostępnianie - poszukaj w googlach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...