cherry Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jaki zasilacz ma dużą sprawność ? Wystarczy mi 250W tylko, żeby chodził na wentylu 7V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 I najlepiej, żeby miał kabelek od sensora rpm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ojoj właśnie zauważyłem, że nie jestem na hardware tylko na podkręcaniu. Sorki za mały offtopic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ale oczywiscie jak juz tutaj napisalem to sie nie obraze jak ktos mi odpowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 A nie lepiej do obecnego zasilacza dokupic dobry cooler...?Chyba ze nie masz :( - wtedy to juz inna sprawa. I jeszcze jedno - Chodzi Ci o diode termiczna( regulujaca obroty)? Czy o sensor do pomiaru obrotow? Nie wiem jak ta sprawa sie ma - ale jak podlacze swoj wentylator pod 7 lub 5V to nie pokazuje mi plyta obrotow. "Licznik" dziala tylko przy 12V :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jaki zasilacz ma dużą sprawność ? Wystarczy mi 250W tylko, żeby chodził na wentylu 7V Czyli potrzebujesz enermax'a albo fortron/source. Z tym ze szanse zakupu w .pl sa znikome :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jaki zasilacz ma dużą sprawność ? Wystarczy mi 250W tylko, żeby chodził na wentylu 7V Czyli potrzebujesz enermax'a albo fortron/source. Z tym ze szanse zakupu w .pl sa znikome :cry: Berkut wlasnie mi zeznal ze swoj kupil na www.luxus.com.pl ale bez homologacji (przywozone prywatnie)... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 to fakt, opisany jest w konfigu ponizej, kosztowal 400zl z vat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Z tego co wiem to ja mam taki 250W chieftec i ma wtyczkę do płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 sorry berkut za lamerskie pytanie ale co to jest CS ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Z tego co wiem to ja mam taki 250W chieftec i ma wtyczkę do płyty O popatrz, ja też mam 250W Chieftec'a :))) Super zasilacz jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Z tego co wiem to ja mam taki 250W chieftec i ma wtyczkę do płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Czyli potrzebujesz enermax'a albo fortron/source. Z tym ze szanse zakupu w .pl sa znikome :cry: Berkut wlasnie mi zeznal ze swoj kupil na www.luxus.com.pl ale bez homologacji (przywozone prywatnie)... :) Heh swoj tez przywozilem z niemiec 3 lata temu jak go bralem bo mial zmienna regulacje obrotow zaleznie od temperatury i daje bardzo stabilne napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 CS = Counter Strike, mod do Half-Life Berkut jak się spisuje ten zasilacz, dobrze trzyma napięcia? Ma regulację lini? A jak wygląda sprawa pod dużym obciążeniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Wow...dzieki chlopie :)cale zycie czlowiek sie czegos uczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Prima Aprilis:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 CS = Counter Strike, mod do Half-Life Albo Cooper Shim ... a tak swoja dtoga jak sobie CSa zalozysz to procek bedzie bezpieczny i dluzej drugiego nie bedziesz musial kupowac .... a jak sobie CSa zainstalujesz ... to kazda inna gierka bedzie przecietna ... GTA3 gram tylko jak netu nie mam (1 na pare dni) ... kierownice chyba sprzedam , bo od roku na niej nie gram ... jednym slowem jak go zainstalujesz to na procku ok 500 Mhz 128 Mb ram i grafice okolo GF256 bedziesz w 1024x768 gral, i nigdy wiecej gierka nie zmusi sie do upgradu sprzetu :) po prostu zadna nie bedzie w polowie tak grywalna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A moze chciałbys zasilacz firmy MACRON 300W ma regulacje predkosci wentylatora w zaleznosci od temperatury i bardzo dobre parametry http://www.casing.com.tw/mpt301p.htm#1 Moge ci go odprzedac za 120 pln. Jest naprawde wart kazdych pieniedzy. Nie znajdziejsz lepszej 300W. A ciężki jak cholera - tak jak przystalo na porządny zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 sorry berkut za lamerskie pytanie ale co to jest CS ? :)Counter Strike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...