bardo Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) ja juz qurwa nie mam sily do tych pieprzonych creativow czego w menadzerze urzadzen windows w slocie PCI -E 1x system nie wykrywa mi dzwiekowej jest ten zolty znaczek czego po dzisiejszym wgraniu sterownikow i zmianie miejsca karty z slotu PCI-E 16x na PCI-E 1x nie mam opcji ,,enable DDL,, (produkt aktywowany zarejstrowany) juz mnie normalnie w @!#@ drze glosnik<=>karta jakos dzwinie graja efekty dzwiekowe sa dla mnie za slabe ogolnie potrzebuje konkretnej karty dzwiekowej i konkretnych glosnikow dlatego na 80% w najblizszym czasie sprzedam ten duet gdyz jak sie okazalo nie spelnia moich oczekiwan w 10% do grania ten zestaw jest do niczego w pizdu nigdy juz nie kupie niczego creativa przereklamowany gniot Edytowane 14 Czerwca 2009 przez bardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jest takie powiedzenie problem z reguły jest między komputerem a krzesłem. Sprawdź czy karta nie jest uszkodzona a potem będziemy myśleć choć już nie ufam twojemu skillowi bo ta karta to UAA także zapewne namotałeś tak z driverami, że położyłeś system poza tym dałeś nam tyle info że można tylko zrobić :huh: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 nie obejdzie się niestety bez reinstalki systemu, miałem identyczny przypadek, po wielu próbach samemu i z kolegami z pracy polegliśmy i łatwiej było wgrać na nowo windows, błędem było u nas uzycie driver cleanera i driver sweepera to coś skaszaniło w systemie że w ogóle nie dawał rady poprawnie wykryć karty i jej skonfigurować... o ile tak robiłeś to wez to pod uwagę.. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...