Skocz do zawartości
bardo

Creative X Fi Fatality Profesional Series

Rekomendowane odpowiedzi

ja juz qurwa nie mam sily do tych pieprzonych creativow

czego w menadzerze urzadzen windows w slocie PCI -E 1x system nie wykrywa mi dzwiekowej jest ten zolty znaczek

czego po dzisiejszym wgraniu sterownikow i zmianie miejsca karty z slotu PCI-E 16x na PCI-E 1x nie mam opcji ,,enable DDL,, (produkt aktywowany zarejstrowany)

juz mnie normalnie w @!#@ drze glosnik<=>karta jakos dzwinie graja efekty dzwiekowe sa dla mnie za slabe ogolnie potrzebuje konkretnej karty dzwiekowej i konkretnych glosnikow dlatego na 80% w najblizszym czasie sprzedam ten duet gdyz jak sie okazalo nie spelnia moich oczekiwan w 10% do grania ten zestaw jest do niczego w pizdu nigdy juz nie kupie niczego creativa przereklamowany gniot

Edytowane przez bardo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest takie powiedzenie problem z reguły jest między komputerem a krzesłem.

Sprawdź czy karta nie jest uszkodzona a potem będziemy myśleć choć już nie ufam twojemu skillowi bo ta karta to UAA także zapewne namotałeś tak z driverami, że położyłeś system poza tym dałeś nam tyle info że można tylko zrobić :huh: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie obejdzie się niestety bez reinstalki systemu, miałem identyczny przypadek, po wielu próbach samemu i z kolegami z pracy polegliśmy i łatwiej było wgrać na nowo windows, błędem było u nas uzycie driver cleanera i driver sweepera to coś skaszaniło w systemie że w ogóle nie dawał rady poprawnie wykryć karty i jej skonfigurować... o ile tak robiłeś to wez to pod uwagę.. PZDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi