FuXx^ Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Mianowicie mam w lapku hdmi, a niestety nie mam s-video. I teraz w jaki sposob moge podlaczyc tv ktory ma component i s-video, zeby moc ogladac filmy na tv z lapka :) UPDATE: Wlasnie zauwazylem ze mam wejscie dsub, ktore jest oznaczone jako "for service". Wiec jak ? Edytowane 15 Czerwca 2009 przez FuXx^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Nie mozesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuXx^ Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 A czy po wejsciu dsub sie nei da ? Skoro po dvi sie da to dlaczego mialo by po dsub nie pojsc ? Skoro przejsciowki do kompow z dsub na dvi i na odwrot sa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dlatego, ze we wtyczce DVI sa przewidziane piny do transmisji sygnalu analogowego (z tych wlasnie pinow korzystaja przejsciowki). W HDMI zas takich pinow nie ma. A swoja droga, to wejscie dsub "for service" to nie jest czasem 9-pinowe do RS232? Jesli masz w TV wejscie VGA (z reguly opisane jako PC), to mozesz sie podlaczyc z wyjscia VGA w laptopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 (edytowane) @FuXx^ szukaj się kłania http://forum.purepc.pl/Laptopy-notebooki-u...je-t292507.html Edytowane 16 Czerwca 2009 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dokładnie jak pisza costi i Burns DVI może być analogowe tylko w kierunku wyświetlacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...