memphis94 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 mam taki problem iz wlaczam monitor i wlaczam komputer to komputer sie walcza ale nie ma obrazu i nie wiem dokladnie czy to problem monitora czy komputer. Za nim problem sie pojawil to wyczyscilem kompa i uporzaodkowalem kable. Sprawdzalem na kablu RGB i tym drugim(balym) ale nadal nic tylko ze na RGB my monitor wyswietla ze nie ma podlaczonego kabla. jeszcze nie sprawdzalem monitora na innym kompie. Czy moze to byc problem monitora albo jego kabla?? PS>moj monitor to - Samsung t220 i moja kartka grficzna to - 8600GT nvidia Z gory thx za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zobacz czy wszytko jest dobrze podłączone. Zresetuj bios. Spróbuj poza obudowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphis94 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 andrew777 napisał(a): Zobacz czy wszytko jest dobrze podłączone. Zresetuj bios. Spróbuj poza obudowa. nie wiem o co ci dokladnie chodzi z poza obudowa ale wszystkop jest podlaczone ok pytnako jak zresetowac bios?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) Odłącz zasilanie i wyjmij bateryjkę na chwile. Może coś ruszyłeś i jest zwarcie przez budę. Edytowane 15 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphis94 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 andrew777 napisał(a): Odłącz zasilanie i wyjmij bateryjkę na chwile. Może coś ruszyłeś i jest zwarcie przez budę. Jakby ci to powiedziec teraz wiekszoc kabli dotyka obudwy(metalowej) jak zrobilem porzadek z kablami xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zobacz poza buda, może będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphis94 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 andrew777 napisał(a): Zobacz poza buda, może będzie działać.Hmm... troche sie teraz musze nameczyc bo je poprzypinalem ale ty za pomoc zrobie jak wruce do domu bo jestem w szkole xD lubie lekcje infy mam 7 na tydzien PS mieszkam w anglii xD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioras Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Najlepiej zrób zdjęcia i je pokaż (być może to tylko "głupi" błąd). Na pewno ktoś pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphis94 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 pioras napisał(a): Najlepiej zrób zdjęcia i je pokaż (być może to tylko "głupi" błąd). Na pewno ktoś pomoże.Dobra zrobie zdjecia jak wruce do domu. jak cos to zobacz na zdjecia kolo sie kolo 18-00 w polsce juz powinienem byc w domu. Ale pierw zobacze czy reset biosa cos da bo jak sprawdzalem czy dziala to go nie wylaczylem normalnie tylko wyjalem wtyczke xD Ale jak nie zadziala to zrobie zdjecia i wrzuce je na temaciq Z gory thx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D3s3rttt Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Czemu niektórzy z tą bateryjką gadają że na 3 min niektórzy na 30 min no to na ile w końcu?!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 To zależy od płyty. Niektóre tracą ustawienia od razu, inne trzymają jeszcze długo po wyciągnięciu. Poza tym od resetowania jest zworka na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...