elliot Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witajcie, Trochę info o sprzęcie: Procesor: Celeron 600Mhz Płyta Główna: Shuttle AV11 Czy możliwie jest podkręcenie? BIOS mam stary, nie ma tam żadnych opcji zwiększania FSB. Jakich narzędzi użyć (programów?) i co dokładnie robić? Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 http://forum.purepc.pl/Socket-370-Slot-1-f...na-t208088.html zwroc uwage na 9 post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) dzieki;) napięcie tez warto podnieść? [na ile, i jak to zrobic] Edytowane 15 Czerwca 2009 przez elliot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zajrzałeś w ogóle w link, który podał deadfrog? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) jasne. jednak przeszukując BIOS natknąłem się na zakładkę 'CPU Host/PCI Clock', mogę tam wybrać max 95/31Mhz Wnioskuje, że nie muszę nic ręcznie grzebać przy procku, wystarczy tylko ustawienie 95/31Mhz tak? Edytowane 15 Czerwca 2009 przez elliot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...