smurv Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 zastanawiam sie co zrobic by plyn do wc byl czarny, obecnie mam Feser One UV Black ale on wpada bardziej w purpure myslalem zeby fesera podrasowac i wkropic troche tuszu :D [tak wiem szalony pomysl] jak macie jakies pomysly to czekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) Tygon Black Tube, czerń całkowita nawet jeśli masz różowy płyn ;) Edytowane 15 Czerwca 2009 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smurv Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 mam juz kupionego DD 16mm wiec chodzi o plyn ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 heh jak masz plyn UV Black i waz z Coolingu DD by feser Clear UV to co sie dziwisz ze wpada w purpure ? plyn Black UV waz Blue UV :) Pomaluj go na czarno to nie bedzie wpadal :) oczywiscie jak to ta wersja UV, bo z tego co sie orietuje tego wezyka tylko clear nie ma w qulingu i sie nie zapowiada Ostatecznie na podobny Tyfon wymien, bo to chyba jedyny tej klasy NIE UV u nas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...