ToMo Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Mam ten dysk co w podpisie czy wie ktoś jak można zmierzyć jego temperature chodzi mi tu oczywiście o program :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 speedfan chyba pokazuje temp. dysku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 WD nei ma chyba pomiaru temp.. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Jezykiem . A na powazanie WD nie posiada odczytu temp , chyba ze cos sie zmienilo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parseval Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nie wiem czy WD obsluguje odczyt, ale jesli tak to polecam DTemp http://private.peterlink.ru/tochinov/ temperature dysku czyta tez Motherboard Monitor, na moim sypiacym sie IBM oba programiki dzialaja bez problemu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Też kiedyś słyszałem że WD nie ma czujnika temp. ale kiedyś coś czytałem na forum i ktoś miał pomiar temp. ale na WD 60 GB. No to jednak moje przypuszczenie są prawdą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesperus Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Odpalilem raz SpeedFana i wyswietlal on temp mojego dysku (WD400JB). Dysk jest w kieszeni mial wtedy 45 stopni. A ta temperature z dysku ten program zczytuje chyba przez szyne SMBus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Cytat Odpalilem raz SpeedFana i wyswietlal on temp mojego dysku (WD400JB). Dysk jest w kieszeni mial wtedy 45 stopni. A ta temperature z dysku ten program zczytuje chyba przez szyne SMBus Jak możesz to wyślij mi screena zrobionego jak SpeedFan wyświetla temp. dysku... Z góry dzięki.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 [gluteus maximus] speedfan nie pokazuje temperatury WD ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 WD nie ma czujnika... Co za porażka nowe dyski, a bez czujnika... Może te najnowsze mają, ale raczej nie ,... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 HEhE a baraka z przed roku nawet ma 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Cytat WD nie ma czujnika... Co za porażka nowe dyski, a bez czujnika... Może te najnowsze mają, ale raczej nie ,... pewnie jest jakas przyczyna dla ktorej nie zainstalowali tego czujnika.... :twisted: :twisted: :twisted: po co straszyc ludzi odczytami? :lol: a propos chetnie wiecej sie dowiem na temat hdd, tak sie jakos przymierzam do zakupu jakiegos 60-80 GB cudenka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 a z czystej ciekawosci, po jaka cholere wiedziec ci jaka temp ma dysk (WD)... jak sie bedzie przegzewal to oklady zaczniesz mu robic ;) ja rozumiem ze baraccudy maja czujnik...trzeba wiedziec jaka piecyk ma temperaturke i ewnetulanie jak zimno w nocy to zaczac cos kopiowac albo mala defragmentacje zrobic...zaraz cieplej w pokoju, nie jest tak?! PS. poprawka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Manial cięzko mi się z tobą zgodzić :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 moj maxtor z podpisu tez nie ma pomiaru temp :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...