SilverX Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam, chcę kupić kartę dzwiekowa do 200 zł (no moze 250 zl) jak w temacie tylko na PCI wiec asus xonar opada. Niby są wersje na PCI ale nie ma ich w sklepach. Ten komp będzie tylko do muzyki i filmów, do gier mam inny. Planuje pod to podpiac wzmacniacz i glosniki, w planach harman pm655, a kolumny arcus. Tanio chodzą szumblastery x-fi xtreme gamer ale one chyba sa dobre do gier. Mysle ze nie warto kupywac prodigy hd bo to nie ta klasa sprzetu. Teraz mam sb live! 5.1. Kompletnie nie wiem co wybrac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Polecam X-Fi Music , niestety ciezko dostac nowe. Swoja wylapalem jako uzywana na allegro za okolo 200zl. Swietnie sie spisuje do Muzyki i filmow. Wystrzegaj sie X-FI audio , gdyz nie jest to pelny X-Fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 A czym sie rozni gamer ? Jest słabszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 hmm.. jeśli komp do muzyki, znaczy STEREO, to po prostu jakiś tani turtle beach? http://www.allegro.pl/item660555680_turtle...terownikow.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) Pisal ze ma SOund Blastera ktory jest 10x lepszy od tego turtla. Gamer zastapil Musica na rynku. Jest w stosunku do niego troche obciety+nie ma pozlacanych zlacz. Edytowane 17 Czerwca 2009 przez TomCas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 u. Jest w stosunku do niego troche obciety+nie ma pozlacanych zlacz. Tyle że "obcięty" jedynie na rozmiarze pcb. Music i Gamer to te same przetworniki Cirrusa i Wolfstona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...