ewarobelo Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) Witam ,mój problem polega na tym iż mam tą płyte , Procesor Procesor: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz Częstotliwość: 1 904,00 MHz Rdzeni: 2 Pamięć Całkowita pamięć fizyczna (RAM): 1,9 GB Wolna pamięć: 113,8 MB (+ bufory 1,4 GB) Wolna pamięć wymiany: 2,0 GB Karta graficzna Dostawca: NVIDIA Corporation Model: GeForce 8800 GTS/PCI/SSE2 dyski jeden Samsung 80 GiB na taśmie zwykłej drugi WD 320 na Sata.Nie mogę zainstalować Windowsa,Linuksa moge.Próbowałem już wszystkiego ,zmiana CD-Romu ,tworzenie płytki z Windowsem pod dysk Sata,Pendraiva Bootowalnego ,Dyskietkę Startową,wyjęcie jednej kości pamięci,zmiana z IDE na RAID.Odłanczałem dysk Sata zostawiałem tylko Ata.Poporostu nie mam już koncepcji.Czy ktoś może mi pomóc?Z góry dzieki i pozdrawiam.Dziękuje ale już dałem rade.Można zrobić [solved].Pozdrawiam Edytowane 22 Czerwca 2009 przez ewarobelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...