Jacek198 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Właśnie dzisiaj miałem bliskie spotkanie 3 stopnia z Volcano 7+ a mianowicie mój palec :(. Zakończyło sie to tragicznie i dla mojego palca do teraz mnie boli a mineło już z 5 godzin i dla wentyla któremu odłamało się skrzydałeko (czy jak tam to się zwie) nieważne. Niestey nigdzie nie widze aby można było dastać sam wiatraczek TT-7025A lub Y.S. Tech o wymiarach 70x70x25. Więc zastanawiem sie nad kupnem nowego coolerka. Mam Athlona 2000+@1875 MHz. Zastanawiałem się nad Volcano 11 ale trudno go dostać :( później żeby kupic znowu Volcano 7+ ale troche mi głośny był no i nad Zalmanem CNPS5100-CU który chyba najbardziej jestem skłonny kupić. Ewntualnie chiałbym kupić Zalmana CNPS7000CU ale nie wiem czy zapne go na antka z zapinką od Volcano 7+ :(. Co doradzacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Kupuj kupuj V11, ja chetnie lykne za rozsadne pieniadze twoje Volcano 7+ bez wiatraka... Wal na priva ile chcesz. Powiem Ci tylko, ze taki wiatrak kosztuje 15$ :) Wiec odlicz to od ceny sklepowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Bron boze V7+ czy inny syf!!!! Radze zerknac tu: http://www.digit-life.com/articles2/coolin...b2k3-part4.html Zobacz na Glacialtech Igloo 2500. Minimalnie gorszy od V7+, a o ile cichszy i tanszy!!! do kupienia na www.cooling.pl za 80 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Hmmm dobrze by bylo gdyby sie ktos wypowiedzial na temat tego Zalman 5100cu. A tak dla ciebie Jacek to tez mialem 7+ ale przesialem sie na Zalman 6000cu i powiem ci te teperatura jest minimalnie gorasz a cisza jest ogromna w porownaniu do 7+. Temp na moim AXP1700@2600XP idle 43 i ster 48 jak womu jest ok 23*C. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ja bym bral tego coolermaster aero 7, bajer i wydajny bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ja bym bral tego coolermaster aero 7, bajer i wydajny bardzo.Gdzie go można kupić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 :idea: a po co od razu kupowac caly cooler - kup wentylator 80x80x25 i kawalek blachy aluminiowej 0.5mm - zrob przejsciowke i po ptakach - przeciez ten radiator od V7+ jest dobry wentylator kupujesz jaki chcesz (jak lubisz TT to np tego SmartFana II) a przejsciowke zrob ksztaltem podobna do tego http://www.abbc65.theseed.net/shroud/shroud.htm :!: jakby sie Tobie nie chcialo robic a masz zamiar spylic pozostalosci od V7+ to daj znac na priv ile chcesz za te resztki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Raczej pozostałosci od V7+ zostawie sobie i tak :-). Ale teraz mnie najbrdzije interesują opinie o CNPS5100-CU i czy da sie założyć CNPS7000CU na Socket A ?? (z zapinką od V7+) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...