Kaczorra Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Potrzebuję zdjęcie obudowy na szyld sklepu komputerowego. Ja mam aparat tylko 7,2 Mpx, a potrzebuję co najmniej 10 Mpix (a im więcej tym lepiej). No i najlepiej, żeby to była jakaś ładniejsza obudowa, a nie zwykły, szary kwadrat ;). Zdjęcie musi być zrobione na wprost, albo pod małym kątem od dołu. Jeśli do tego byłoby jeszcze drugie zdjęcie monitora, to byłoby ekstra :). Zdjęcie musi być dosyć jasne, w pełnej rozdzielczości i bez kompresji, na dowolnym tle (tło sobie usunę). Niestety nie mogę za taką fotkę zaoferować niczego, poza satysfakcją, że obudowę autora będzie oglądać połowa Bielska-Białej ;). Z góry dzięki za odzew :). Pozdrawiam Kac_zoR Edytowane 15 Czerwca 2009 przez Kaczorra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Malo jest zdjec na sieci? http://www.quietpc.com/files/images/produc...black-large.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorra Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Malo jest zdjec na sieci? http://www.quietpc.com/files/images/produc...black-large.jpg Mało jest w wystarczająco dużej rozdzielczości, a jak już się jakieś znajdzie (jak np. to, które zamieściłeś) to jest to złe ujęcie, jest w JPG, a poza tym nie mam do niego praw autorskich, żeby zamieścić w reklamie sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jakiej wielkosci ma byc ten szyld, ze 7Mpix nie starcza? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorra Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Coś koło 200x70 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...