dobweb Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Podstawowe pytanie to czy te zasilacze dadzą radę tej konfiguracji: - E6300 2.8GHz + (OC) - GF9800GT - HDD WD 640AAKS - nagrywarka DVD - Asus AQ5-E - Goodram 2X2GB Która z tych dwóch zasiłek będzie lepsza (mocniejsza i cichsza) - Pentagram Silent Force PSF 460-P12S - Topower SilentEZ 400W Z góry dzięki za szybką odpowiedź:-) Edytowane 15 Czerwca 2009 przez dobweb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Oba sobie poradzą. Topower jest cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobweb Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 A który będzie mocniejszy? Nigdzie nie mogę znaleźć spec. pentagrama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobweb Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mam pytanie odnośnie zasilacza Topower SilentEZ 400W i karty graficznej. Orientuje się ktoś, którą końcówkę kabla podłączamy do zasilacza, a którą do karty(Asus 9800GT). Myślałem że czarną(z 6 pinów zajęte 4) do zasilacza, a niebieską do karty(z 6 pinów 6 zajętych). Ale na tym zdjęciu jest odwrotnie. A może w ogóle nie trzeba podłączać dodatkowego zasilania do tej karty? Niestety jeżeli chodzi o instrukcje i opis kabli Topower się nie popisał. Z góry dziękuje za odpowiedź na te lamerskie pytania:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Niebieska do karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...