Kml Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 mam takie małe pytanko: do poczty używam IncrediMail jest on podobny do outluka i może pomogą mi urzytkownicy tegoż programu :wink: ale do rzeczy: programy te zasysają poczte na kompa i oczyszczają skrzynke a ja chciałbym aby kopiował z poczty wiadomośći na kompa czyli zostawiał wiadomości na skrzynce np na wp.pl jak to zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 IncrediMail: Tools > Accounts > Properties > Advanced W polu "Delivery" zaznaczasz "Leave a copy of messages on server". Ewentualnie ustawiasz, po jakim czasie ma usunąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 jejku a ja się tyle tego naszukałem dzięki Miope ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...