Sebastian_Bach Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 mam ta plyte i chcialbym kupic ram. obecnie mam samsung 266 cl2 dlatego z ostrego krecenia nici. jesli chodzi o producenta to jestem zdecydowany na 2 x 256 MB TwinMOS (stosunkowo tani a z Waszych opinii widac, ze niezly). pojawia sie tylko kwestia: 333 czy 400mhz? procec to jiuhb 1700+ dut3c 0308. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Jak masz kase na 400-setki to bierz będziesz miałe je na dłużej... bo one powinny lepiej się kręcić od 333 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Jak juz brac to tylko DDR 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 MAM TWINMOSY ( Mtec ) 333............ I SPOKO BIEGAJĄ NA 400 :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 kup Twinmosy pc 400, nie pożałujesz :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 a wiecie gdzie mozna wysylkowo kupic TwinMOSy 400 ??? bo w siriusie i barwkompie niestety niema, w moim miescie tez nie - wqrzyc sie mozna - czekam juz na nie ponad tydzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 spróbój tu www.frazpc.pl tam w skelpie jest niezly wybur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertolek Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Chyba jesli nie ma w siriusie to nie bedzie tez chyba na frazpc. Fragment textu ze strony http://www.frazpc.pl/sklep/informacje2: "Firma Sirius Computers doklada wszelkich staran, aby nie obciazac klientów zbyt duzymi kosztami serwisów i przesylek z nimi zwiazanych." Gdy dokonujemy wplaty na konto kupujac na frazpc.pl to robimy przelew na konto: Sirius Computers, ul. Zatorska 16, 34-100 Wadowice Bank Slaski S.A. o/Wadowice 10501100-104421383 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...