Skocz do zawartości
vatt

Po Zacieciu Sie Oba Windowsy Przestaly Dzialac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , dzis jak codzien gralem sobie w Call of duty 4 , po chwili jednak mi sie zacial , nie moglem nic zrobic wiec zresetowalem system.Chwile pozniej gdy system sie uruchamial (byl na etapie "ruszajacych sie kwadracikow-ladowanie windowsa) zacial sie . Zresetowalem go i tak za kazdym razem , mialem zainstalowanego Windowsa 7 na drugiej partycji wiec go wlaczylem ale to samo zacial sie przy uruchamianiu. Dodam jeszcze ze tryb awaryjny sie uruchamia. Co moge w tej sytuacji zrobic?Czy da sie jakos uratowac systemy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyta głowna : Asus ASUS P5VD2-M/S (Najpradopodobniej to jest ta p5vd2-vm )

Procesor : Intel DualCore 1800 Mhz

Pamieć : 4GB

Karta Grafiki : Geforce 8400 GS 256mb

Dysk Twardy : 250 GB SAMSUNG

Platforma : Windows XP Professional SP3

Dodam jeszcze ze ta gra podczas zaciecia sie NIGDY mi sie nie zaciela

Teraz Gdy wlaczam komputer logo intela ktore jest pokazane w biosie jest "zepsute" sa jakies kreski, kropki na nim

Edytowane przez vatt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak tak format czy nie chyba trzeba bedzie oddac karte do serwisu

Gdy instaluje stery od karty graficznej w polowie instalacji robi sie czarny ekran z migajaca biala kreska w lewym gornym rogu, po jakis 2-3 minutach komp sie restartuje..(instalwalem najpierw stery z plyty"reset" pozniej sciagnelem z nvidi"rowniez reset"

Co moge z tym zrobic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczac myslec - napisalem o prawdopodobnym zapchaniu sie chlodzenia karty graficznej to Ty odpisales wiatrak sie kreci...

Naprawde jesli rozwiazac problem w miare wlasnymi silami przy wskazowkach innych to nie olewaj sugestii nt Twojego sprzetu. Nikt nie pisal nic o formacie ( bo to jest ostatecznosc - a w Twoim przypadku zbedna operacja ).

Albo zaczniesz podchodzic do tego z glowa albo oddaj do serwisu komputerowego i zaplac za swoja ignorancje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To o co Ci chodzilo mowiąc o prawdopodobnym zapchaniu sie chlodzenia?

Zrobilem format tylko po to aby sie upewnic czy to wina systemu czy sprzetu , bo mam jeszcze przez jakies 2-3 tygodnie sprzet na gwarancji i zalezy mi aby oddac go w terminie.

Edytowane przez vatt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To o co Ci chodzilo mowiąc o prawdopodobnym zapchaniu sie chlodzenia?

Zrobilem format tylko po to aby sie upewnic czy to wina systemu czy sprzetu , bo mam jeszcze przez jakies 2-3 tygodnie sprzet na gwarancji i zalezy mi aby oddac go w terminie.

Dołączona grafika

Moze czas zaczac myslec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi