maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Widzicie co sie dzieje?! Sorka ale nie mogłem sie powstrzymać :))))))) Nie bijcie mnie za [OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Choć piłka nożna mnie wali to też nie mogę na to spokojnie patrzeć! Nasi prowadzą już 2:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 jak dalej beda styrzelac co 2 minuty to wynik moze byc naprawde imponujacy !!! :wink: jou! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 jeszcze kilka goli i bendzi gut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Wspaniale idzie! Wreszcie grają Ci co chcieli grać a nie Ci którzy szukali gdzie by tu kase z reklamy wydoić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 I właśnie w takich chwilach bardzo doskwiera mi brak telewizora. W radio kto nie ma mocnego serducha niech nie słucha transmisji, bo tam komentator krzyczy w taki sposób, że albo sprawa kończy się w kiblu albo relanium :lol: :lol: :lol: Coil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Prawie 3:0!!!! Ja siedze w pracy i z szefem oglądamy TV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 :D :D :D :D :D :D :D :D To mnie zaskoczyli bo myslalem ze im sie nie bedzie chcialo grac bo i tak z grupy nie wyjda, a USA bedzie zalezec na wygranej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Prawie 3:0!!!! Ja siedze w pracy i z szefem oglądamy TV :) Masz fajową robotę. U mnie tylko pudełko 5x10 cm i jeszcze fatalnie słychać. Powoli dostaję ataku wrzodów na żołądku a to dopiero perwsza połowa !!! Coil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Cholera. Spadam z dyżuru na sali komputerowej i wale do pub'u na mecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Koniec pierwszej połowy. Rewelacja! Nie poznaję ich :) Trzeba było tak grać od pierwszego meczu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ja pier**** to jest dopiero gra szkoda tylko ze nie grali tak w poprzednich meczach. Ja stawian na to ze to dlatego ze Engel wpuscil mlodych na boisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 <span style="color:red;">[ciach!]</span>AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLx2. Sorry, ale nie wytrzymałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 jestem w ciężkim szoku. zastanawiałem się czy dużo przerypiemy a tu taki numer :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Gdyby jeszcze nie ten s<span style="color:red;">[ciach!]</span>@#$ Krzynówek to byłoby wogule super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Super :!: :!: :!: mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej. Szkoda ze Engel wczesniej niewyciagnol wnioskow i nieusunol ze skladu paru suckerow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Święte słowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 I właśnie w takich chwilach bardzo doskwiera mi brak telewizora. W radio kto nie ma mocnego serducha niech nie słucha transmisji, bo tam komentator krzyczy w taki sposób, że albo sprawa kończy się w kiblu albo relanium Zawsze mozna na jednej z wielu www podgladac meczyk http://www2.gazeta.pl/sport/24,31839,872205.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 AAAAAAAAAA gollllllllllllllllll, niewierze 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 goooooooooooooooooooooool 3 :0 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 POLSKA POLSKA POLSKA !!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 IRON MAJDANjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Chrrrrryssssssste, a mogło być 4!!!!!!!!! Panowie, PROSZĘ WYKORZYSTYWAĆ RZUTY KARNE. Coil ps Komentator na pr. 1 Polskiego Radia jest po prostu zabójczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 <span style="color:red;">[ciach!]</span>A MAĆ!!! Sorry... 3:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 spoko i tak POLSKA RULEZZZZZZZZZZZ USA TAK PO [gluteus maximus] NIE DOSTALO OD KIEDY STRACILO DWIE WIEZE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 3:1 jeszcze nie tak żle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 GORĄCE KUBKI W REZERWIE, MŁODZI RULEZZZZZZZZZZZZZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Brawo Olisadebe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...