metal Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) Czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z pamięciami Mushkin Ascent XP2-8500, 996619 (2x2GB)? Edytowane 17 Czerwca 2009 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sam jestem ciekawy tych pamięci... Aczkolwiek wątpie by opłacało się je brać (cena swego czasu była troszkę wysoka, nie wiem jak jest teraz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sam jestem ciekawy tych pamięci... Aczkolwiek wątpie by opłacało się je brać (cena swego czasu była troszkę wysoka, nie wiem jak jest teraz). i pewnie dlatego nikt nie miał z nimi do czynienia, chociaż w bezpośrednim przeliczeniu ceny podanej na stronie Mushkin'a, przy obecnym kursie $ [ok. 3,30 pln] wyszło coś ok. 360 pln, więc nie aż tak źle, jak się ktoś oczywiście 'napali' ; ) pomijając oczywiście to, że... przynajmniej z tego co się zdążyłem zorientować, nie są one u nas dostępne, pisałem do sklepu internetowego, który podany jest w przedstawicielach firmy Mushkin w Polsce, ale jak na razie nie doczekałem się odpowiedzi [ ; nie będę ukrywał, że pierwsze zainteresowanie tymi pamięciami dotyczyło czysto estetycznych względów : ) [wiem, wiem... ; )] ale dobrze było by wiedzieć, czy coś więcej kryje się pod tym radiatorem : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Nie wiem czy GigaPoint.pl nie miał ich kiedyś w swojej ofercie... Na stronie sklepu wisiały, a czy były fizycznie na stanie - tego nie wie nikt ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Dobra, temat można 'odstrzelić', pamięci zamówione... OCZ DDR2 PC2-9600 Blade Low Voltage, zaszalałem [ ; : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...