freaker Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Szukam programu do automatycznego wyłączania komputera po określonym czasie. Do tej pory używałem CWK, ale nie działa pod Windows 7 RC. Proszę o podanie alternatywnych programów działających pod Windows 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) Może Czasowyłącznik ?? --EDIT-- Ewentualnie komunikator AQQ 2.0 + wtyczka Detonator :P Edytowane 17 Czerwca 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 shutdown.exe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 CWK, kilka ciekawych opcji konfiguracyjnych. Mialem przed formatem jeszcze taki prosciutki programik z czerwona ikonka i strzalkami do wyboru godzina/minuty. Sorry za lakoniczny opis, ale moze ktos sie orientuje jak to sie nazywa? Prosty i swietny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwko123 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 ja uzywam GoOff pod xp ale nie wiem czy dziala pod siodemka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...