bodzio.k Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Witam, mam takie pytanie gdyż planuję zakupić płyte maximus iii formula, mam pytanie Jak wygląda sprawa z zamontowaniem np: Noctua NH-U12P SE2 lub Noctua NH-U9B SE2, lub Scythe Yasya, czy przy zamontowniu takich zestawów będzie blokada 2 slotów RAM, czy jest wystarczająca ilość miejsca ? Dzięki Swieże zdjęcia. Nie ma kłpotu z włożeniem standartowych pamiątek ale bedzie jesli wstawimy memo z wysokim chłodzeniem, chyba że wentylator na drógą stronę radiatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Dlaczego wkładasz pamięci obok siebie, wsadź tylko w czerwone sloty i będzie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 lukni na mój post wyżej i na zdjęcie że mam w czerwonych slatach ale dziś przełożyłem w celach poglądowych zrobiłem zdjęcia i juz z powrotem sa w czerwonych. Chciałem pokazać że wchodzą dla kolegi z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar_mk Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Witam, dzięki za zdjęcia mimo tego, że już się stałem posiadaczem tej płyty :] Z tego co zuważyłem to chyba nawet da się wcisnąć pamięci ze std wentylatorem Noctua. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Płyta na sprzedaż plus blok pod linkiem Złączki Bitspower, Maximus III, Bloki, Nec 24" IPS - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne ah ciężko się rozstać ale zmiany, zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 czy ktoś próbował odpalić instalkę systemu z pendrive ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nie, ale nie powinno być najmniejszego problemu. Widziałem gdzieś na forum wątek o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Wróciłem do biosu 1706 i OC znów wróciło do normy - 4.0GHz + 2000 ramy. Te wszystkie biosy po tym 1706 u mnie tylko były co raz gorsze. Ostatni 2104 nic w tej sprawie nie zmienił mimo że w opisie ma poprawę stabilności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Czy słyszeliście coś o tych JMicronach ? Są cztery porty JMicrona na płycie (2x czerwone i 2x białe). Podobno to jest chwyt marketingowy i jak się podłączy do tych portów dyski to spada wydajność czy coś takiego. Słyszał ktoś o tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...