Gość Kaaban Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam Ostatnio przyszedł do mnie mój ojciec i się pyta, czy słuchawki bluetooth którą dali z Ery się nie da sprzedać. Ja od razu myślę "tak, jasne, już to widzę jak to pójdzie za więcej jak 5zł. No ale wchodzę w allegro, patrzę w zakończone, a tam za 35zł to biorą z pocałowaniem ręki, za 50 też, tylko, że z tego, co zaobserwowałem, to w tych ofertach za 50zł typy oferują gwarancję. Ja słuchawkę dostałem do SE i tutaj moje pytanie: gwarancja jest wspólna z moim telefonem, nie ma gwarancji, czy jak? Bo w sumie jak mogę to opchnąć za 50zł to szkoda żeby leżało bo i tak w życiu z tego nie skorzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixer9191 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Wiem, że w Erze jak mój ojciec przedłużał umowę dostał za 1zł słuchawkę Jabry - czy o takiej mówisz? Bo jeśli tak to z tego co pamiętam to chyba podstawą gwarancji jest paragon bądź umowa z Ery. Głowy nie dam sobie za to uciąć ale z tego co pamiętam tak było... Postaram się spytać ojca, może pamięta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Mam Jabre (moja) i jeszcze jakąś tam mojego ojca (nie pamiętam). Tak, to ta co "gratis" dawali :P Jak możesz to zapytaj, tylko ja wątpię, żebym miał ten paragon gdzieś, prędzej jakieś umowy, dowody zakupu to jak najbardziej ale samego paragonu to wątpię :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...