tth_style Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 No nie powiem, nagroda główna bardzo zacna :) Bardzo fajna sprawa, że PurePC organizuje konkurs za konkursem, należy pochwalić redakcję za trud jaki wkłada w tworzenie ich tworzenie. :} Czekam na potwierdzenie ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Odpowiedzi wysłane, nagrody super. biggrin: Czekamy na wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Nie czuję się lepszy ani też gorszy.Ile zajmuje czasu wyszukać kilka informacji w necie. Konkurs jest przecież dla wszystkich.I nie ma co się dąsać. Pozdrawiam wszystkich uczestników konkursu. pozdrawiam userów którzy zarejestrowali się na forum dla konkursu :gitarzysta: W ogóle to kto ma takie wtyki w Sapphire :gitarzysta2: ? Z tego co pamiętam, to jakoś w grudniu też był konkurs Sapphire (ten z filmami)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 pozdrawiam userów którzy zarejestrowali się na forum dla konkursu :gitarzysta: W ogóle to kto ma takie wtyki w Sapphire :gitarzysta2: ? Z tego co pamiętam, to jakoś w grudniu też był konkurs Sapphire (ten z filmami)? A to nasz szanowny RedNacz. Na cześć Rafała, trzykrotne: hip-hip-hurra! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Konkurs jest super i tyle :) Co żeście się przyczepili do tych pytań? Kto wiedział jak się nazywa ten system parowania, bez poszukania w Google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Kto wiedział jak się nazywa ten system parowania, bez poszukania w Google? ja ;) dzieki za konkurs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Nie chwaląc się to JA wiedziałem :twisted2: Ale teraz to pewnie wszyscy "wiedzieli" :D Edytowane 18 Czerwca 2009 przez tomeck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 A takie pytanie co do regulaminu. Co da zablokowanie IP jeśli ktoś ma zmienne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 chyba w 4 ostatnich nie brałem udziału, ale w tym sie pokusilem 4670 by sieprzydał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peczuss Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Bardzo fajna sprawa takie konkursy, pozdrawiam i czekamy na wyniki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 pozdrawiam userów którzy zarejestrowali się na forum dla konkursu :gitarzysta:No i co z tego że się zarejestrowali dla konkursu ? Już w drugim temacie robisz jakieś aluzje do nowych użytkowników forum którzy wzięli w nim udział ... Zasady są jasne, nie ma nigdzie zapisu że tylko użytkownicy z dużym stażem na forum mogą brać udział w konkursie. Sam kiedyś wygrałem monitor LCD na instalki.pl i tam był ten sam lament, że wygrałem mimo że nie jestem użytkownikiem forum ... (konkurs był ogólnodostępny) - trochę to śmieszne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) Na konkurencyjnym wortalu stali użytkownicy się nawet zebrali w kupę :) i głosują wspólnie na swojego kandydata (sic!). W sumie w tych konkursach chodzi w przeważającej mierze o reklamę. Jeżeli ktoś się zarejestruje tylko z powodu konkursu to jest szansa, że mimo wszystko zostanie i zacznie odwiedzać nasz wortal (choćby po to,żeby zobaczyć czy nie ma jakiegoś nowego konkursu ;)). Podobnie dla Sapphire, wszyscy przecież tutaj wiedzą co to jest za firma, chodzi o nowych użytkowników, którzy Sapphire nie znają. Ot reklama i tyle :) @EDIT Niemniej jednak taka forma reklamy jest dużo lepsza i bardziej zapada w pamięć niż durne wyskakujące okienka. (To jest informacja dla producentów reklamujących swoje produkty :rolleyes: ) Edytowane 19 Czerwca 2009 przez Matthaios84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Niemniej jednak taka forma reklamy jest dużo lepsza i bardziej zapada w pamięć niż durne wyskakujące okienka. (To jest informacja dla producentów reklamujących swoje produkty :rolleyes: ) zalezy dla kogo lepsza, watpie by za taka forme reklamy serwis dostawal kase...jak za wyskakujace reklamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 zalezy dla kogo lepsza, watpie by za taka forme reklamy serwis dostawal kase...jak za wyskakujace reklamy :)Ale dostajemy nowych użytkownikow. A ci już zarejestrowani dostają bonus +10 do zadowolenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ale dostajemy nowych użytkownikow. A ci już zarejestrowani dostają bonus +10 do zadowolenia.jak wygrywaja :P ale wprzypadku pure zgadzam sie, nie traci na tym raczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtyHarry Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Konkursy to bardzo pozytywna forma reklamy,oby ich ilość nie spadła. Oprócz szansy na wygraną,zawsze można się tam czegoś nowego dowiedzieć o danym sprzęcie. :wink: Pozdrawiam użytkowników i życzę szczęścia w konkursie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) Okazuje się, ze Dan Ariely miał rację. Oszukujących, którzy wysyłają po 2 zgłoszenia informujemy, ze Wielki Brat patrzy. Tych wysyłających po 12 serdecznie pozdrawiamy :D Jeszcze trochę i stuknie pierwszy tysiąc nadesłanych zgłoszeń ;-) Edytowane 20 Czerwca 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Już tysiąc zgłoszeń. Dużo w tak krótkim czasie. Miesiąc temu w konkursie Geniusa wszystkich zgłoszeń było 900 coś. No, no przybywa nam userów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Raczej większość z nich nie chciała się męczyć z wysyłaniem odpowiedzi przez email ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 No i atrakcyjność nagród też ma (IMO) znaczenie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 nadal pamietam, ze nie dostalem upominku za wyroznienie w konkursie z filmami :P ! ja chce kubek Sapphire, albo smycz chociaz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 nadal pamietam, ze nie dostalem upominku za wyroznienie w konkursie z filmami :P ! ja chce kubek Sapphire, albo smycz chociaz :>Nie chcę nic mówić, ale to nie jest właściwie miejsce. PM do Romka byłby zdecydowanie bardziejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D3s3rttt Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 A takie pytanie co do regulaminu. Co da zablokowanie IP jeśli ktoś ma zmienne? W przypadku bana, ban minie i tyle po zmianie ip. (Neostrada = Dzieci Neo) - Ja nic ci nie sugeruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saYmanik Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 banować można adres email chyba...chociaż teraz założenie nowego to pare minut roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 A ja dalej nie dostałem myszki z konkursu ICON7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 A ja dalej nie dostałem myszki z konkursu ICON7...Co do Icon7 - Tak jak mówiłem 3 z Was zrobiło sobie odpoczynek chyba i przez 14 dni trzymało zwycięzców przed otrzymaniem nagród. Informacja o przesyłkach poszła w poprzednim tygodniu jak dobrze pamiętam (o czym komunikowałem) więc o co chodzi? Masz PW i nie potrafisz z niego korzystać? Jest jasno napisany regulamin. Jak już wszystko, to przestańmy narzekać proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 W przypadku bana, ban minie i tyle po zmianie ip. (Neostrada = Dzieci Neo) - Ja nic ci nie sugeruje. I tu się panie mylisz :D Nie neostrada tylko Netia :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecio1ron Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 wysłane :grin: :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 wysłane :grin: :grin: Idz zobaczyc co jest gratisem za nabijanie postow. Teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D3s3rttt Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) I tu się panie mylisz :D Nie neostrada tylko Netia :E Do moderów: Mogę mu to przetłumaczyć? Do Krzychu95: Mylisz się ciołku, dzieci neo powstały z neostrady. (Jeśli oto ci chodziło) PS: Masz już tyle ostrzeżeń że, rozmyślasz czy już zrobić multikonto, czy poczekać aż cię zbanują?(Co do zmiennego ip) Edytowane 24 Czerwca 2009 przez D3s3rttt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...