phobosq Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 A co ma powiedzieć mib? :D Gratulacje wszystkim zwycięzcom. My turn will come :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakerzmc Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Ach może następnym razem się uda;p Te konkursy są bardzo przyjemne ;p lepiej pytania niż katowanie na nitrogenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:zupa:. Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Zacne nagrody, gratuluję zwycięzcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) Ja to mam farta do tych konkursow ;] Nie tylko Ty :cry: Edytowane 1 Lipca 2009 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Noi elegancko, wszystkie 4 moje konta wygrały. :D :lol: Oczywiście żartuję, gratulacje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Cycaty wygral? Gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sick Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 eh i znowu nic , gratulacje zwycięzcom i powodzenia w następnych konkursach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) Dziękuje za gratulację , po raz pierwszy w życiu coś wygrałem i bardzo się cieszę. Chciałbym również podziekować redakcji wspaniałego purepc. Edytowane 1 Lipca 2009 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Tak naprawdę nie było losowania. Dostałeś nagrodę za cycki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTP Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Za takie bliźniaki jak u feluś bym dał więcej :) MEGA szczęście, bez wiary brałem udział w konkursie a jednak nie wyczerpałem limitu szczęścia o ile taki istnieje, THX, dzięki za gratki. Pozdro dla redakcji PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 ustawione to wszystko spisek oszustwa masoneria iluminaci :P hehehe może coś kiedyś wygram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 ustawione to wszystko spisek oszustwa masoneria iluminaci :P hehehe może coś kiedyś wygram.i cykliści ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam , w dniu dzisiejszym kurier dostarczył mi nagrodę- dziekuję firmie sapphire za nagrodę , purepc za konkurs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Ależ nie ma za co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam , w dniu dzisiejszym kurier dostarczył mi nagrodę- dziekuję firmie sapphire za nagrodę , purepc za konkurs. Ale montuj na trzezwo [; edit nvm spojzalem na gielde :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Ale montuj na trzezwo [; edit nvm spojzalem na gielde :lol2: A to smutek. Serca nie masz! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Serce mam , ale mam zasilacz toppower 400 w i raczej nie planuję go zmieniać, wysłałem już PW do Romka , ale może ktoś się z redakcji orientuje jak wygląda kwestia gwarancji ? Nie otrzymałem żadnej karty gwarancyjnej wraz z przesyłką i bardzo mnie to martwi. Pomimo tego , że karta jest wygrana to chyba kartę gwarancyjną powinienem dostać. Edytowane 11 Lipca 2009 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_yzerman_ Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Nie otrzymałem żadnej karty gwarancyjnej wraz z przesyłką i bardzo mnie to martwi. Pomimo tego , że karta jest wygrana to chyba kartę gwarancyjną powinienem dostać. Ja również byłbym wdzięczny gdyby ktoś z redakcji napisał jak w takim przypadku wygląda sprawa gwarancji. Co prawda nie wygrałem nic w tym konkursie ale u konkurencji udało mi się chapnąć radka 4890 też od Sapphire ;-) i też martwi mnie brak jakiejkolwiek karty gwarancyjnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Na wygrany w konkursach sprzęt nie ma gwary :wink: , niezależnie od sprzętu i producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Serce mam , ale mam zasilacz toppower 400 w i raczej nie planuję go zmieniać, wysłałem już PW do Romka , ale może ktoś się z redakcji orientuje jak wygląda kwestia gwarancji ? Nie otrzymałem żadnej karty gwarancyjnej wraz z przesyłką i bardzo mnie to martwi. Pomimo tego , że karta jest wygrana to chyba kartę gwarancyjną powinienem dostać. Niestety nagrody nie są objęte gwarancją. Jest to wygrana nie sprzedaż (brak FV) a w większości przypadków nagrody przekazuje producent, który nigdy nie nie jest gwarantem dla klienta końcowego, tylko dla dystrybutorów i reselerów więc gwarancja nas nie obejmuje. Myślę, że wytłumaczyłem w miarę normalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_yzerman_ Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Tak, jasno i dokładnie ;-) Szkoda, że tak to się odbywa...pozostaje liczyć że wygrany sprzęt nie padnie (szybko). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Dokładnie nie ma gwary niestety..... DFI wygrana w jednym z konkursów śmiga pięknie (odpukać w niemalowane). BTW nie dostałem jeszcze paczuszki z wygraną w konkursie Szafirka :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Dzięki Panowie za wyjaśnienia ,pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTP Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) Dokładnie nie ma gwary niestety..... DFI wygrana w jednym z konkursów śmiga pięknie (odpukać w niemalowane). BTW nie dostałem jeszcze paczuszki z wygraną w konkursie Szafirka :sad: Feluś z Wawki więc paczuszka ucieszyła jego oczy szybciej, pomorze musi czeeekać :( Wygrana rok temu HD3870 śmiga pięknie do dziś bez gwarancji. Edytowane 14 Lipca 2009 przez MTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Feluś z Wawki więc paczuszka ucieszyła jego oczy szybciej, pomorze musi czeeekać :( No bez przesady :rolleyes: aż tak daleko nie jest aby paczka szła ładnych parę dni dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...