bonnou Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mam okazję kupić laptopa, ale chcę się spytać, czy to naprawdę jest okazja. O laptopach mam nikłe pojęcie, tylko te że widziałem, trochę na nim posiedziałem. Czytałem FAQ na forum. Laptop byłby wykorzystywany w zasadzie tylko do internetu. Ta "okazja" przedstawia się następująco: Procesor - Intel 1.86Ghz Dysk - 80GB RAM - 1GB Jakaś nagrywarka System chyba vista- nie jestem pewien. 15,4 Tosziba, czy jak to się pisze. Za to "cudo" właściciel chce 700zł - dobra cena? No i takie pytanie "przy okazji". Jeśli chciałbym rozdzielić Neostrade 1mbit na te dwa komputery, to potrzebuję Routera? Możecie od razu jakiś polecić? Cena- im taniej, tym lepiej. Może coś do 100zł? Chyba, że będzie warto dołożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ten procesor to C2D czy Pentium-M? Zasadnicza sprawa. Choć do internetu to jeden kit :) W zestawie jest bateria (ile trzyma?) i zasilacz? Jesli tak to imho warto brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) No też sam tego nie ustalę. Ojciec rozmawiał z właścicielem. Na allegro znalazłem o podobnych parametrach http://www.allegro.pl/item663353043_toshib..._1gb_dvdrw.html i to pewnie coś takiego. Znalazłem też coś właśnie z tym c2d, też podobne parametry. Dziś wieczorem będę coś więcej wiedział. Bateria jest, ale ponoć słaba. Zasilacz jest, wszystko działa, system Vista, wyczyszczony ładnie. Prawdopodobnie go wezmę. Edytowane 18 Czerwca 2009 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...