Skocz do zawartości
bonnou

Szukam Laptopa, Czy Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam okazję kupić laptopa, ale chcę się spytać, czy to naprawdę jest okazja. O laptopach mam nikłe pojęcie, tylko te że widziałem, trochę na nim posiedziałem. Czytałem FAQ na forum. Laptop byłby wykorzystywany w zasadzie tylko do internetu.

Ta "okazja" przedstawia się następująco:

Procesor - Intel 1.86Ghz

Dysk - 80GB

RAM - 1GB

Jakaś nagrywarka

System chyba vista- nie jestem pewien.

15,4

Tosziba, czy jak to się pisze.

Za to "cudo" właściciel chce 700zł - dobra cena?

No i takie pytanie "przy okazji". Jeśli chciałbym rozdzielić Neostrade 1mbit na te dwa komputery, to potrzebuję Routera? Możecie od razu jakiś polecić? Cena- im taniej, tym lepiej. Może coś do 100zł? Chyba, że będzie warto dołożyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No też sam tego nie ustalę. Ojciec rozmawiał z właścicielem. Na allegro znalazłem o podobnych parametrach http://www.allegro.pl/item663353043_toshib..._1gb_dvdrw.html i to pewnie coś takiego.

Znalazłem też coś właśnie z tym c2d, też podobne parametry. Dziś wieczorem będę coś więcej wiedział.

Bateria jest, ale ponoć słaba. Zasilacz jest, wszystko działa, system Vista, wyczyszczony ładnie. Prawdopodobnie go wezmę.

Edytowane przez Stachuuu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi