Glazek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Czy Athlon Xp 1700+ (0,13) ma zablokowany mnoznik? Jesli tak to jak go odblokowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ma odblokowany. Te pierwsze 0,13um miały chyba zablokowany, ale teraz już mają odblokowane. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Czy Athlon Xp 1700+ (0,13) ma zablokowany mnoznik? Jesli tak to jak go odblokowac? pytanie dnia ;) pewnie ze ma odblokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Maja odblokowane od samego poczaku. Modele od 1700+ do 2000+ w 0,13 Throughbread B maja odblokowany mnoznik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Temat był już poruszany- oczywiście doszło do kłutni i bluzgów. Więc tylko informacyjnie podam, że trafiają się pojedyńcze sztuki z ZABLOKOWANYM mnożnikiem. Ale trzeba mieć WIELKIEGO pecha żeby na takiego trafić. "Wyjątek potwierdza regułę" czyli można przyjąć, że XP1700 mają odblokowany mnożnik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Moj byl odblokowany. Z czego sie niezmiernie ciesze bo bez problemu zarzucilem sobie FSB 200. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Tez slyszalem ze trafiaja sie z zablokowanym mnoznikiem. Przy kupnie wystarczy zerknac na mostki L3 jak sa nie poprzepalane to mnoznik jest odblokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Odblokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Widzialem kilkadziesiat :) ,i wszystkie mialy odblokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Maja odblokowane od samego poczaku. Modele od 1700+ do 2000+ w 0,13 Throughbread B maja odblokowany mnoznik :) mała poprawka - w środę zakupiłem XP2400+ i tesh ma ODBLOKOWANY mnożnik , więc trzeba by go dodać do listy... sprawdzałem 3 różne serie - wszystkie odblokowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Ta u mnie też odblokowany. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 To jakis fenomen, bo u mnie tez jes odblokowany ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Tyż mom odblokowany :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Nawet Thoroughbred A0 1700+ mial odblokowany mnoznik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziaDzia Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 no i u mnie toze odblokowany :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal1 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Moj byl odblokowany. Z czego sie niezmiernie ciesze bo bez problemu zarzucilem sobie FSB 200. Pozdro Dexter A co ma piernik do wiatraka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Moj byl odblokowany. Z czego sie niezmiernie ciesze bo bez problemu zarzucilem sobie FSB 200. Pozdro Dexter A co ma piernik do wiatraka ?? A TO , ŻE NA ZABLOKOWANYM MNOŻNIKU BYŁBY PROBLEM procek , który ma fabrycznie np 11,5x133 nie na każdej płycie wstanie na 11,5x200 czyli 2,3GHz - o to przypuszczam mu chodziło A mając odblokowany mnożnik , schodząc np 10x200 przypuszczalnie na każdej płycie poleci (imho wszystko zależy od Vcore mobo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal1 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Czyli sam potwierdziłeś to, że mnoznik ma się nijak do magistrali. Ma to znaczenie tylko wtedy gdy chcesz przy podobnej częstotliwosci np. 2100MHz osiągnąć lepszą wydajność ZMNIEJSZAJĄC MNOŻNIK A ZWIĘKASZJĄC MAGISRALE. Gdybyś tak napisał od poczatku to nie było by tematu :D Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Te pierwsze 0,13um miały chyba zablokowany, ale teraz już mają odblokowane. Pozdrawiam! Te pierwsze (A0) też miały odblokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojzuk Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a ja mam takie pytanko: zamierzam kupić właśnie athlona 2200+ i co on niby bedzie miał zablokowany mnożnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a ja mam takie pytanko: zamierzam kupić właśnie athlona 2200+ i co on niby bedzie miał zablokowany mnożnik? Niby bedzie mial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 A ja mam pecha i chyba jest zablokowany :( jak bede miał fotke proca to wam pokaze i powiecie czy napewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 A ja mam pecha i chyba jest zablokowany :(to skad w podpisie mnoznik 11,5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...