Hawk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Czego używacie do kręcenia GF2 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Kręcić można doskonale np. POwerstripmem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 GeFroce Tweak, Riva Tuner, PowerStrip, sterowniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 ja kozystam ze sterownikow.... CoolBits Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 GeForce Tweak Utility, do sciagniecia z Guru3D.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Podkrecalem wieloma programami ale CoolBis wydal mi sie najporzadniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Najlepszy zawsze i wszędzie jest NV Tweak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja wrzucilem coolbits. I zastanawiam się jak jeden programik może być tu lepszy od innego - czy to nie jest tak, że w każdym masz po prostu dwa suwaki :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 I zastanawiam się jak jeden programik może być tu lepszy od innego - czy to nie jest tak, że w każdym masz po prostu dwa suwaki :?: Jak ktos podkreca tylko przez zmiany MHz to wystarczy w driverach sobie zmienic i zaden soft nie potrzebny ale jest duzo opcji w driverakch ktore mozna zmienic i imo GTU wlasnie najwiecej z nich pozwala zmienic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 GeFroce Tweak, Riva Tuner, PowerStrip, sterowniki Podpisuję się pod tym, s tym, że GF Tweak i RivaTuner są wg mnie najlepsze (zwłaszcza GFT - potrafi dać niezłego kopa przy zmianie kilku opcji). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Riva Tuner RULEZ! :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...