Fulko Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jak w temacie mam zmodernizować kompa kolegi ma taką płytę i szukam info o niej szukałem po necie ale niestety 0 jest jeszcze taki problem że płyty na własną gałke oczną nie wiedziałem a jedynie opis jaki koleś podał przez gg ( ponad 300km :? odemnie mieszka) więc jeśli ktoś miał taką płytkę to proszę o info będe bardzo dźwięczny proszę jednocześnie o powstrzymanie się od uwag typu "niech kupi nową i athlona" ta opcja odpada z braku siana na modernizację ma ok 160 zł na tej płycie siedzi celek 400(teraz) tak że w grę wchodzi albo zakup szybszego proca albo sprzedaż tego co jest(płyta +celek) i kupno płyty + jakiś dureń niestety za płytę i procka dostanie w najlepszym wypadku ok 100 zł (allegro) więc 260 na płytę + proc to za mało co radzicie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nikt tego nie mial? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 poszukaj na stronie producenta. poza tym jeśli płyta ma soft menu to nie potrzebna ci instrukcja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 O ile sie nie myle to bylo moje stare mobo. Mialem na nim celka 500 i bylo ok do kiedy nie zahcialo mi sie krecic tego celeromna.. oc - 0 mozliwosci. Zaraz lookne moze mi jeszcze instrukcja zostala.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 he he ale mam smieci.. znalazlem prawie w 2 minutki. Nie wiem co Cie interesuje wiec przytocze co wazniejsze dane. Slot1 Procki : PIII Coppermina 500-650 Katmai 450-800 (FSB 100) PII Deschutes 350-450 (fsb 100), Klamath 233-333 (FSB66) Celeron A 300-500 (FSB 66) pcb 4 layers Chipset i440BX Bios Award 2xPCI IDE devices 1x FDC, 2x serial ports 1x parallel port device /epp/ecp 2x usb connector irda connector Expansion Slot 2x isa 5xpci 1x agp 2x Co do oc to instrukcja przypomiala mi o istnieniu "Turbo66 is an over-cloking jumper, which enables 66 MHz cpu tu at 100 MHz" :D U mnie nie dalo siepuscic celiny500 na fsb 100 bez mozliwosci zniany v-core Czyli reasumujac niech kupi athlona i jakas mobo.. dobra, dobra to nie mialo byc tak :) coz chyba pozostaje zakup jakiegos proca pIII i proby oc przez cpucoola czy cus. jakby co to prosze pytac, zamim nie rzuce gdzies w kat tej instrukcji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 john_doe wielkie THX :D stronę producenta wcieło :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...