marjanesam Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Film dostępny na youtube: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Widziałem telewizor z tej serii w media markt za 9k złotych.. MIAZGA < tyle powiem! Tak ślicznego obrazu w życiu nie widziałem. Idzie się zakochać.. Tylko ta cena.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Design ciekawy jednak do B&O dużo jeszcze brakuje :) Samsung stara się utrzymać styl nowoczesny a B& O go po prostu wyprzedza o kilka lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Design może i fajny, ale jakością obrazu odstaje sporo od Pioneera, jak wszystko zresztą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Pewnie ceną też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja sie nadziwic nie moge jak firma Samsung sie zmienila na przestrzeni ostatnich lat. Jeszcze niedawno serwowali samo badziewie, ze az strach bylo brac, a dzisiaj dla mnie sa czyms, czym jeszcze niedawno byla firma Sony. Mam lapa Samsunga, mam plazme Samsunga, stary ma LCD Samsunga i to wszystko to naprawde dobrej jakosc sprzet. Gdybym mial dzisiaj wybrac miedzy Sony, a Samsungiem w tej samej cenie, to wzialbym Samsunga... do czego to doszlo :) A co do LED Samsunga, to jakis czas temu widzialem w Saturnie BlueRaya na modelu A7 czy jakos tak w FullHD. Dla mnie ten obraz byl idealny, juz kiedys o tym na forum pisalem. To bylo dla mnie dzielo skonczone, a jestem z tych co zawsze sie czegos doszukaja :) Tam czern byla idealna, plynnosc idealna, kolory idealne, poprostu nic dodac nic ujac. Kilka dni pozniej pod ten sam odtwarzac, ten sam film i tymi samymi kablami bylo podpiete Kuro Pioneera i powiem Wam, ze nie zrobil juz na mnie takiego wrazenia co LED Samsunga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Eee Samsung badziewie? Era lat 90tych to jest porażka dla sprzętu hi fi z budżetowej półki moim zdaniem... w latach 80tych telewizory samsunga rządziły [ te z szybką z przodu] i do dziś działają. W audio raczej samsung nie wojował ale w Video jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 W latach 90 samsung w elektronice to była tragedia tak samo jak goldstar tylko samsung miał mniej wpadek i nie musiał zmienić nazwy jak goldstar :) w każdym razie ja mam do tej pory działająca mikrofalówkę samsunga tylko nie jestem pewien czy ona jest z początku lat 90 czy z końca 80 w każdym razie sprzęt nie do zaj*bania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZenPc Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Warto poczytać, wszystko na temat TV LCD vs TV LED (TV LCD LED): http://www.proline.pl/?n=led-tv-szum-marke...zwykle-oszustwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...