skinny500 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Największe w Polsce targi motoryzacyjne Auto Moto Show 2009 zbliżają się wielkimi krokami. Już 19 czerwca 2009 w halach wystawienniczych Expo Silesia w Sosnowcu zwiedzający będą mieli okazje zobaczyć samochody, które jeszcze nie były oficjalnie zaprezentowane na Polskim rynku. http://www.automotoshow.com.pl/index.php?level=start Wybieracie się? To miały być targi połączone z expo motocyklowym ale wygląda na to, że motocykli to tam prawie w ogóle nie będzie, za to samochodziarze mają się nieźle. Edytowane 18 Czerwca 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Ja się prawdopodobnie pojawię, ale raczej w sobotę lub niedziele. Ekologia w motoryzacji to mało zajmujący temat jak dla mnie :wink: EDIT: Byłem jednak dzisiaj i powiem że samochody bez szału. 2 lambo, 2 porsche, aston, evo, 350z, dodge nascar style z tych wartych obejrzenia. Edytowane 19 Czerwca 2009 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 ma ktoś moze jakies fotki z tej wystawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Fotki http://www.motogen.pl/galeria/imprezy-even...sia,art112.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Koledzy byli i potwierdzają, że lipa. Jedyne co tam było warte uwagi to śliczne kobiety ;). Te zdjęcia bardzo zaszumione, trącą amatorszczyzną. Edytowane 28 Czerwca 2009 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) No niestety zostałem bez flasha i trzeba było się jakoś ratować. W przyszłości nie będzie tego problemu, a amatorem jestem bez dwóch zdań, to pierwsza impreza na której robiłem zdjęcia i ogólnie doświadczenia zero póki co. Nie było możliwości ściągnąć fotografa wtedy więc jest co jest Edytowane 28 Czerwca 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...