Lucek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Wie ktoś jak odpalić akceleracje 3D dla radka 9000 pod Xfree 4.3 :? Zainstalowałem nowe moduły drm dla kernela , sterowniki , MESE oraz odhaszowałem glx w configu a akceleracji jak nie było tak nie ma Q3 wyswietla że wykorzystuje acelerecje softową .... :x A1700+@2400+ 512 MB RAM TwinMos Brarracuda ATA V 120GB Epox 8RDA , Radeon 9000 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ...__---====###Chyba nikt nie chce mi pomóc :( ###====---__... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ja mam xfree 4.2, ale zeby miec akceleracje musialem sciagnac stery ze strony ati w wersji zdaje sie 2.5.1, nowszej chyba nawet teraz nie ma :/ q3 nie odpalalem, ale taki tuzracer chodzi wysmienicie, tj 1000+ fps :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Tak niestety na stronie ati są tylko drivery pod xfree 4.2 :( Widać jak ati jest bardzo prolinuxowe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 hm, a te do 4.2 nie pojda na 4.3? nie powinno byc chyba problemow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Niestety nie pasują są konflikty biblioteki libGL po wymuszeniu instalacji z --force ixy padają .. :(... Ale nie moge zainstalować poprawnie tych 2.51 pod xfree 4.21 mam mandrake'a a po instalacji driverów i odpaleniu glrxconfig też ixy padają. Wyskakuje komunikat że brak sterownika glrx czy coś :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...